evo ...pri kraj godine kad izađu neki mobovi htio bi si kupit jedan od ova 4 moba..ali koja??
koji je bolji?
efikasniji?
brži procesor?
i ostalo!!
Printable View
evo ...pri kraj godine kad izađu neki mobovi htio bi si kupit jedan od ova 4 moba..ali koja??
koji je bolji?
efikasniji?
brži procesor?
i ostalo!!
n81 8GB interne memorije, što je ogromno s obzirom na tip i veličinu uređaja. Ima podršku za Wi-Fi, Bluetooth, a što se mobilnih tehnologija tiče – podršku za 3G, EDGE i HSDPA. N81 ima dvije kamere, od kojih je bolja 2 megapikselna, ima glazbeni player, svaka važnija aplikacija ima svoju tipku, a ima i navigacijsku tipku za multifunkcionalnosti
K850-Interna memorija iznosi 40MB a u paketu dobivate još i 512MB micro/SD karticu što je dostatno za pohranjivanje slika i omiljenih mp3 pjesa
ma. Od ostale tehnologije treba napomenuti Bluetooth,3G plus EDGE i USB povezivanje, FM Radio te HSDPA podršku. Dimenzije K850 su 102 x 48 x 17 mm a težina mu iznosi 118 grama, što je za 3 grama više od K810.
Zaslon je veličine 2.2 '' inča. Ono što treba napomenuti je kamera rezolucije čak 5MP(megapiksela) što je znatan napredak, a najveća rezolucija fotografija je 2592 x 1944 piksela. Kamera će vam omogućiti izradu vrhunskih slika kao i današnji digitalni fotoaparati, a kad snimate po noću na raspolaganju vam je ugrađeni xenon-blic.
n95-ovaj će model osim GPS-a imati i veliki broj drugih funkcija što se ponajviše može vidjeti u cijeni -550 eura bez poreza te bi ovo trebao biti najskuplji uređaj N serije, a u Nokiji su ga nazvali multimedijalnim računalom. Nokia N95 je klizni mobilni telefon koji dolazi s ugrađenom kamerom od čak pet megapiskela te 2.6 inčnim 240x320 pikselnim ekranom, a osim mobilnih funkcija može se koristiti i kao glazbeni i video player. Baziran je na Nokijinom S60 softveru i Symbian operativnom sustavu, radi na HSDPA mreži, a podržava i EDGE i WCDMA mreže. U toj kompaniji se ipak nadaju da će korisnike ponajviše privući podrška za GPS te Nokia time postaje prva veća kompanija koja će nuditi mobilne telefone s ovom opcijom.
Više fotografija pronadjite
RAM memorija nove N95 dvostruko je veća, što doprinosi sigurnijem i lakšem korištenju ovog uređaja
W960-Novi Sony Ericsson W960 je Walkman mobilni telefon sa ekranom nevjerojatne dijagonale od 2.6 inča, prava mala televizija! I ovaj TFT ekran prikazuje 262.144 boje ( nije nam jasno zašto Sony ne diže na 16.7 milijuna boja), ima rezoluciju od 240x320 piksela i osjetljiv je na dodir.
Sony Ericsson W960
Sony Ericsson W960 je Symbian smartphone sa UIQ interfaceom i senzorskim tipkama za kontrolu MP3 Walkman v3.0 playera, koje smo već viđali na nekoliko modela drugih proizvođača. Od programa imamo Media Manager, SenseMe opciju, novu kvalitetniju verziju Walkmana, izvrstan kvalitet zvuka, dok se u paketu sa W960 dobiju i stereo Bluetooth HBH-DS220 slušalice sa kojima Sony Ericsson uživanje u muzici podiže na neku novu višu dimenziju.
Telefon ima Jog Dial kotačić koji omogućava lakšu navigaciju i potvrdu opcija - pokretljiv je u tri pravca - gore, dolje i u desno. Na poleđini se nalazi CMOS digitalna kamera rezolucije 3.2 megapiksela sa autofokusom i blicem, dok je na prednjem dijelu video call kamera za obavljanje video poziva.
Interna memorija ovog smartphonea ima čak 8 Gb, što je dvostruko više nego što je imao njegov prethodnik W950i. Pored podrške za 3G tu su i GPRS, Wi-Fi 802.11b, stereo Bluetooth, FM radio sa RDS-om, USB podrška, poslovne aplikacije i funkcije, zvučnik TrackID, Java MIDP 2.0 i 3D, neograničen broj unosa u imenik, glasovne bilješke, e-mail, T9 pretpostavljajući unos teksta i drugo.
Dimenzije W960 su 109x55x16 mm uz skromnu težinu od 119 grama. Na tržištu se očekuje koncem godine.
Prema ovome svemu ja bih izabrao w960-oblik je dobar,
a ako bih stvarno nešto komlicirano i zahtjevno onda nokia n95
W960 =Walkman + Symbian + WLAN = Dobitna kombinacija
W960 je daleko bolje dizajnerski napravljen
A koji bi n95 uzimao n95ME ili obicnu???
Ako mislis na n95 ME za nju ide moj glas,a ako mislis na obicnu rade uzmi w960!
u ovom izboru po meni je naj izbor w960,ali tek kad krenu u prodaju znat cemo koji je i najbolji.:respect:jer zasad je samo N95 in.
ako bi SE onda w960 a ako nokiu onda n95me
kolko če n95me koštat?
w960 osim ako nisi planinar, onda zbog gps-a n95 lol
joj te usporedbe,koji je bolji,koji da uzmem,bla,bla,bla...a znamo da na kraju nečeš uzeti niti jednog...kako bi mi mogli znati koji je bolji,efikasniji itd??znamo koliko i ti...
Upravo to.. josh nijedan nije posteno zagazio na trziste, a nisam siguran dal je ko ijedan od ovih imao u ruci pa da moze nes konkretno reci... Naravni da je ovak na papiru najlakse reci da ili w960 ili n95
radim i stedim 5 soma za mob , ne zelim poslije pozalit za mob.
e pa onda n95 sigurno ne želiš,jer češ doma svaku noć plakati inače
zašto?? jel mob skripav i lomljiv?
vidjet cemo kad izadje N95 ME.mozda se situacija popravi.nekako vjerujem da ce biti kvalitetnija od sadasnje N95.