Koristim se dugo svojim Sx-om. Kojim bi ga smartphone-om bilo najbolje zamjeniti? Ne mislim pri tom na najnovije modele zbog visoke cijene.
(Nokia N 70 ili SE p910i i sl.)
Molim cijenjena mišljenja.
Hvala
Printable View
Koristim se dugo svojim Sx-om. Kojim bi ga smartphone-om bilo najbolje zamjeniti? Ne mislim pri tom na najnovije modele zbog visoke cijene.
(Nokia N 70 ili SE p910i i sl.)
Molim cijenjena mišljenja.
Hvala
SX je nezamjenljiv :D
a sad ozbiljno; sve ovisi o tome koje aplikacije najviše koristiš i o kojima si "ovisan", pokušaj naći model koji podržava tebi potrebne aplikacije. Preporučiti određeni model kod Symbiana je nezahvalno.
Koliko vidim u paleti telefona koje imaš najbolji je SX. U kolikoj mjeri ga ti koristiš i da li te još zadovoljavaju njegove funkcije? Što ti je kod njega najbitnije?
Siemensi su zakon. SX1 je stariji,ali ne mjenjaj nešto što je dobro.
kaj se tiče "zamjenjivosti", ulupal sam podosta para na symbianere. Svaki noviji je sve manje...kak bi reko..."konfigurabilan". Imaš SX-a, na kojem možeš sve i svašta kaj se tiće softvera. Zatim sljedeća generacija s60 (3230), je katastrofa. Fin dizajn, je symbian ali zaboravi na mjuzu, dosta jave ne želi vrtiti makar je os iznad sx-a, itd..da ne nabrajam. Još "sljedečija" :p generacija (čopil sma 6680), sve fino lijepo, funkcija ko blata, mob fakat rastur u klasi, no usprkos tome, povelik broj sitnica koje nemreš napravit na njoki je iritantan.
I na kraju, došao na m600 (uiq3), koji je osim tačskrina, softverski, totalna katastrofa, ograničen, cenzuriran do bola. Nemaš pristup ničemu, možda bude u budučnosti ali programska podrška je "pile of crap". Pregledavši sve živo, mogel bi zaključiti da je uiq3 = dummy, "smartphone wannabe".
Vaganjem svega na tržištu...preporuči bi ti n70. Sredina između cijene i mogučnosti. Vrtil bu sve živo kaj je posano za s60v2, pristojna kamera, pristup svemu prek file explorera itd..jednostavo ugodan za korištenje.
Ubiti, čopi kaj hočeš, al sx-a ostavi sa strane za stvai koje nemožeš ni na jednom drugom mobu ;)
Hvala na iscrpnom odgovoru i savjetima. Puno si mi pomogao.