ovako, zanima me koj je najbolji. koja je razlika u njima. zašto je jedan bolji.
mislim ja sam sve pročito o njima ali me zanima šta vi mislite?
koliko je jedan bolji od drugog. i tako...:respect: :respect:
Printable View
ovako, zanima me koj je najbolji. koja je razlika u njima. zašto je jedan bolji.
mislim ja sam sve pročito o njima ali me zanima šta vi mislite?
koliko je jedan bolji od drugog. i tako...:respect: :respect:
Kazes da si procitao sve o njima...dakle vec si formirao neko misljenje?!
Bilo bi zanimljivo cuti i to kako ti gledas na stvari.
Odluka o kupnji izmedju ova tri modela definitivno nije jednostavna. Misljenja sam da je Canon S5 IS definitivno malo previsoke cijene, kada ga se usporedi sa u naslovi navedenim dvojcem. Ipak govorimo o dvije razlicite klase.
Razlike, izmedju Fuji S9600 i Panasonica FZ50 su vrlo male. Kupnja pojedinoga od njih ovisiti ce ili o naklonosti onoga koji kupuje odredjenome brandu foto aparata ili o sitnicama koje je prilicno tesko odvagnuti.
Oba modela sam imao prilike oprobati i skloniji sam tvrditi da je Panasonic sitnicu kompletniji, iako napominjem da detljnu analizu fotografija nisam imao prilike napraviti, a poklonici Fuji modela mu upravo tu daju najvecu prednost na Panasonicom.
Kazem jos jednom, da vidim kako ti razmisljas o nevedenoj "trojbi" (tu ponajvise mislim na razloge radi kojih si naveo bas ova tri modela i eventualno karakteristike svakoga pojedinoga od njih koje preferiras kao bitne) lakse bi mi bilo uputiti te u, za tebe, kvalitetniju kupnju.
mislim ja sam kupio s5 pa me ovako zanima koliko sam se i dali sam se uopće zeznuo pri kupnji?dosta me zanima fotografija . idem nafoto klub, bio sam školski fotograf, danas su moju sliku na natječaju objavili u novinama i tako..:comp:
Ako si ga kupio onda uživaj u njemu, uči fotkati sa njime, ne štedi, filma nema :)
Ne zamaraj se što si i koliko dobio i izgubio sada kada si odabir već napravio.
:D
Nije ti isplativo, nakon kupnje analizirati ispravnost odluke.
Prije kupnje je najbolje realno procijeniti sto trazis i trebas od aparata i prema tome usmjeriti i kupnju. Ako trazis potvrdu da nisi pogrijesio...mozes biti miran, sigurno nisi.
Sva tri modela su kompletni aparati. Ovaj za koji si se odlucio pruziti ce ti mnogo uzitka u radu i nadam se mnogo dobrih fotografija.
Osobno da moram birati izmedju tri navedena, dvojio bih na kraju izmedju Fuji i Panasonic modela. Ipak ne znaci da je odabrati S5 krivo, dapace.
Stoge, ne opterecuj se vec ucinjenim odabirom, vec kako ti je i pepi savjetovao, fotografiraj i uzivaj koristeci ono sto si odabrao.