Zašto gore navedeno ne prikazuje nove postove iako je vidljivo da ih ima :fried:
Printable View
Zašto gore navedeno ne prikazuje nove postove iako je vidljivo da ih ima :fried:
Neznam kod mene sve radi.
i kod mene sve radi :mega:
...ovaj forum ima selektivnu amneziju doći će ver. 3.01 pa ćemo tek onda se čudit'...
U biti ovo je individualno i gluposti se dešavaju već mjesec i pol'...
Radi ako dođeš jednom na dan, ali ako dođeš isti dan ujutro i navečer, dobiješ Sorry, no match, iako je vidljivo po temama da ima novih postova.
Zappane!!!
??? nisam primijetio takvo ponašanje... znam da je kvaka ako dođeš pa ne pogledaš odma na link nego 20 minuta surfaš pa ti istekne cookie da ti onda taj posjet smatra da si apsolvirao novosti (nešto kao da napraviš catch-up na news grupi). sve ostalo ne bih znao :(
sve čekam da pristignu svi prijevodi za vb3, i malo vremena to posložit.
errr.. možda neke postavke cookieja?? to onak napamet govorim...
joj ja bi taj vb3 bez obzira na prijevod...
Znam da ako dođeš i ako ti slučajno komp zblesira, kad se za par minuta vratiš nekad te otkači i napiše Sorry... a nekad izbaci nove postove. Ali danas mi je opet na prvom posjetu izbacil Sorry, no matches... I sad ja moram ručno pretraživat :fried: :angry:= Citat =:
Poslao: zappan
??? nisam primijetio takvo ponašanje... znam da je kvaka ako dođeš pa ne pogledaš odma na link nego 20 minuta surfaš pa ti istekne cookie da ti onda taj posjet smatra da si apsolvirao novosti (nešto kao da napraviš catch-up na news grupi). sve ostalo ne bih znao :(
sve čekam da pristignu svi prijevodi za vb3, i malo vremena to posložit.
errr.. možda neke postavke cookieja?? to onak napamet govorim...