gdje u ZG možem kupiti rabljeno (korišteno) N6600 sa računom??
THX
Lp
Printable View
gdje u ZG možem kupiti rabljeno (korišteno) N6600 sa računom??
THX
Lp
plavi oglasnik
pogledaj u plavom oglasniku tam ti ima dost dealera iz Zagreba koji daju mobitele sa garancijom (nove i rabljene).... :mega:
obstaja mogoče kakšen oglsnik, pri katerem ni potrebno plačat naročnine(biti pretplatnik), da bi videl tel.št ??
Če pa že kdo je "pretplatnik" pa bi ga prosil, če bi pogledu za N6600 z računom.
THX
Lp
pa kaj se u sloveniji ne prodaju nokije?
sada su oni u EU pa su cijene porasle :mega:
jel se moze gdje u zg-u kupit nova n6600(u ducanu) za 350-400e???
za te novce samo ko švercera,pa nokija ni za godinu dana neće toliko spustit cijenu n6600,ona uvijek drži ist cijenu svojih telefona do iznemoglosti....
U sloveniji so mobiteli cenejsi kot pri vas,sam jst bi rad dobiu se porez nazaj!
N6600 se pri nas dobi za 1940KN oziroma 255EU
Jst pa prodajam N3510i za 710KN oz. 91EU
ovo kaj sam pitao za 350-400e, zato kaj sam vidio da u beogradu prodaju n6600 za 400e sa garancijom, kak to?
ovo kaj sam pitao za 350-400e, zato kaj sam vidio da u beogradu prodaju n6600 U ducanu za 400e sa garancijom, kak to?
e to je srpsko tržište majstore kaj je to nekaj čudno?
cudna je razlika u cijeni : Zagreb - Beograd
ljudi imam jedno pitanje: Ak se mob kupi u Sloveniji, jel se moze koristiti u hr. i jel se na njega moze stavit hr meni??
pa naravno da sve zavisi jel zaključan na neku mrežu ali d i je sve što se zaključa može se i otključat;)
vsi mobiteli v sloveniji imajo tudi hrvaški meni, odkodirajo ga pa že na vsakem vogalu!!! Če je odkodiran bi po moje mogu delat tut pr vas!
@smrkec kaj ti tražiš mobitel sa računom da bi dobio povrat poreza? :mega:
Smrkec, koliko kosta kod vas n6600 u ducanu, bez pretplate???
da to trazim.= Citat =:
Poslao: kinfa
@smrkec kaj ti tražiš mobitel sa računom da bi dobio povrat poreza? :mega:
brez DDV 105.500,00 SIT = 3297KN= Citat =:
Poslao: Brunek
Smrkec, koliko kosta kod vas n6600 u ducanu, bez pretplate???
z DDV 126.600,00 SIT = 3957KN
Onda ti se ni ne isplati kupovati kod nas jel je ovdje 4800 kn sa PDV-om
a i kad hoćeš povrat poreza to ti trgovina mora dat dokument pa ti na carini ovjere, povrat poreza dobijaš samo kad kupuješ u trgovini (to ti ne daje nitko ovak prek oglasa) :mega:
Smrkec, šta ti se ne isplati više otić do Italije, tamo je s garancijom (u dućanu) kad se odbije porez manje od 350 eura?
eh daleko je italija.....
a cyber ti dobro kaže da je kod nas još skuplja nokija nego kod tebe u sloveniji,neznam tko ti je rekao da ak ovdje uzmeš da češ bolje proći!
Nobeden mi ni rekel, da se bolj spalača pri vas kupit! Sam pozanimal sem se kakšne so cene pri vas rabljenih in novih mobitelov. Pa vidim,da se res ne splača kupit.
Kako pa to da vi ne kupujete pri nas, če so tolk cenejši?