zašto ja nemogu insztalirat jeb... smartmovie ako skinem za uiq 3.0 i piše da podržava jeb.. w950 a on mi stalno javlja-navidom:component failede security check
cannot install...popizdit ono...-.-pomoć :dunno:
Printable View
zašto ja nemogu insztalirat jeb... smartmovie ako skinem za uiq 3.0 i piše da podržava jeb.. w950 a on mi stalno javlja-navidom:component failede security check
cannot install...popizdit ono...-.-pomoć :dunno:
ja sam datumom prčko a signanje,no idea...pitanje jedno onak kak ja nemrem tj neznam di kaj treba zamjenit boju pozadine u walkmanu..kod vladobradovih slika w950 sam vidio da se to more al ono...dikajtreba
neznam vladobrad kod tebe sam i uočio...kad si prodavao mob...imao sidakle plavu pozadinu i moodove u zutoj boji...
Ljudi kako da registrujem smartmovie??? Nema gdje nisam tražio kod, ali ne ide :) Serial: 357621005219268
to mene isto brine... kako da ga registriram????tj da mi svira duže od 1h filma...
ok ljudi, da ne otvaram novi thread, zanima me kako u smartmovie-u loadati titlove....procitao sam na njihovoj stranici da player podrzava titlove(znaci da ih netrebam integrirati u converteru, vec ih sam player na mobitelu moze loadat), zanimame koji format podrzava.... .sub, .srt, .txt?
Skini pa instaliraj titlove koji su ti ponudjeni na stranici http://www.lonelycatgames.com/?app=smartmovie i to ti je to !
Dalje sve ide kako treba ....
Jel zna tko kako ga registrirat nemogu gledat film duže od 1h