molim savjet ....imam u6 i najednom mi se pojavio prazan vanjski i unutarnji ekran...ponekad se na kratko pojavi zaslon ali opet nestane ....što mu je i gdje u novom zg to rješiti.....hvala na odgovoru
Printable View
molim savjet ....imam u6 i najednom mi se pojavio prazan vanjski i unutarnji ekran...ponekad se na kratko pojavi zaslon ali opet nestane ....što mu je i gdje u novom zg to rješiti.....hvala na odgovoru
jesi ga probao flashat sam/a?
Možeš ga flešat ali prije bi to bio flat..........
tvrdim upravo suprotno. to se zna u puno slučajeva dešavat zbog sporog softvera. možda je nakrkan svime i svačime, pa zato šteka. Moja preporuka je promjena flasha.
No prije flasha, ako imaš garanciju, vozi ga kod njih i reci im za problem. Ako nemaš, flashaj. ako ne znaš, javi se ovdje, objasnit ćemo kako :)
nema garancije istekla prije manje od mjesec..pojavise ponekad kad ga spojim na komp ili kad ga samo malo otvorim ....čim ga otklopim do kraja bijel display...kako da ga flešam ili kako več....molim pomoč...hvala unaprijed
gdje da skinem taj monster pack jer ja nemogu ga nači ....molim link ...nism lijena več jednostavno neznam
evo našao sam ti jedan. :) LINK
samo uzmi ovaj koji je unlocked
to ti je monsterpack
hvala evo skidam javim ako šta uspijem riješiti..hvala na trudu!!!