Ja neznam kako se to radi a čita već kroz forum i vidim da puno vas to radi pa hoće i ja. Hehe predpšostavljam da se radi u regeditu al ak mi neko to može objasnit u koracima onak step po step.:beer:
Printable View
Ja neznam kako se to radi a čita već kroz forum i vidim da puno vas to radi pa hoće i ja. Hehe predpšostavljam da se radi u regeditu al ak mi neko to može objasnit u koracima onak step po step.:beer:
malo koristi pretrazivanje.vec se dosta o tome pricalo.
u biosu cpu freckvency
Evo ugrubo na hrvatskom... LINK...
Dosta ti je na googlu upisati overclocking pa da vidis sta google sve moze...:belj:
:google: :notooth:
a gledaj ako ces clockad cpu gledaj na to kakva ti je maticna,meni je slaba i nedaje neke velike rezultate.I ako ti cpu ima vise od 2.80 nevidim potrebu za clockanjem.Ma uostalom i 2.40 je sasvim OK,ali takvi smo mi ljudi nikada dosta(hehe).
Ja na starijem kompu imam proc 1.53 pa vidim razlog al mene još anima dal je to rizično
ja imam 2.0 i kloko sam ga na 2.6 i radna temp scpu mi je od 48-50°C i ništa mi se ne pregrijava a komp mi radi od 9h ujutro do 3h navećer bez pestanka! imam na napajanju velik propeler koji mi hladi kučište o procesor je prvi pa....
dosta si ga kloko al ja sam pogledal u biosu i videl sam tam nekaj clock bla bla i pisalo mi je 133 a ispt da mi proc radi na 1533 mhz kaj sad ja trebam raditi