Imam problem kada se krenem konektovati sa svojim acc kaze mi BF da nisam spojen na net.A prepozna update.Evo sada skidam ovaj 1.25 pa cu vidjeti.Al mi javite kako da to rijesim
Printable View
Imam problem kada se krenem konektovati sa svojim acc kaze mi BF da nisam spojen na net.A prepozna update.Evo sada skidam ovaj 1.25 pa cu vidjeti.Al mi javite kako da to rijesim
sve verzije battlefielda su namjenjene igranju preko neta tako da moraš biti spojen na net da bi mogao igrati (uključujući i singleplayer mod) jer se moraš spojiti na account (tu ti nije bitan CD key) i onda možeš igrati ili singleplayer ili multiplayer. kod multiplayera ti je već CD key bitan - ako misliš igrati na official bf2142 serverima moraš imati original CD key ali za unofficial servere ti često nije potreban originalni CD key. jasnije?
e da znam ali ja sam spojen i napocetiku on kaze ima novi pach za skinuti bla,bla ali kada kliknim na acc kaze da nisam spojen na net i kaze pokusaj opet ili klikni ok da udjes u single i kliknem ja opet i nista a ok i udje u single.Neznam kaj da radim mozda novi pach sta mislite
ja ti inače igram battlefield 2 i nisam nikad imao takvih problema, ti updateovi su ti često korekcije nekih sitnica kao što je npr. bilo kod bf2 - izdavali su updateove da malo oslabe neka oružja jer su bila prerazorna (npr. helikopter Cobra itd.). uglavnom, skini si taj patch i instaliraj, i očekujem da ti neće biti više nikakvih problema
btw. imam piratski BF2142.
nema ti to veze, to ti samo znači da ćeš morati igrati na unofficial serverima koji ne traže originalni cd key
cudno aj posli je cu poslati ss
ovako,imam i ja piratski,i sada da krenemo od pocetka,kad ga instaliras i kopiras crack u to i to,izvuci iz one kompesirane datoteke profiles i stavi u bf2142 direktorij,isto tako stavi taj profiles u my documents gdje ce ti bf2142 automatski napraviti datoteku bf2142 ili bf i tamo kopiraj taj folder profiles i finito
na netu nemoj ni pokusavat igrat jer nea sanse jedino preko hamachija
kako ne bi bilo šanse? pa dovoljno je da se ode na http://bf2142.bfstats.info/ to je skupina unofficial servera u kojima skupljaš bodove i sve drugo isto kao na official serverima samo što te ovi ne traže originalni cd key. kad skupiš 150 bodova na bs2142.bfstats serverima možeš se registrirati i to ti je to
da ali moje izdanje iz razora mi govori da nisam povezan na net