Upalim utorrent i sve je u redu.Ali kada stavim nesto skidat i cim se spoji na net,zablokira.I ne mogu nista napraviti nego ga ugasit.I tako stalno blokira.Nista ne mogu skidat.Zna li netko nesto?
Printable View
Upalim utorrent i sve je u redu.Ali kada stavim nesto skidat i cim se spoji na net,zablokira.I ne mogu nista napraviti nego ga ugasit.I tako stalno blokira.Nista ne mogu skidat.Zna li netko nesto?
jesi probao uninstall pa ponovo instalirat utorent..
il je mozda virus neki il spyware..
ja utorrent koristim vec duugo i nikad problema
Probao sve.Radio je oko 20 dana i onda mi je neki services.exe poceo zajebavat i gasit racunalo.Antivirusni nisu nasli nista,ali utorrent vise ne radi.Sad sam instalirao Bitlord i on radi bez problema.Ali mi nije jasno zasto utorrent nece!
ako zeza services.exe sigurno je spyware ili trojanac možda nije virus uzmi spybot ili neki drugi pa malo pročešljaj kompjuter u safe mode
Napravio sam kako si rekao i nasao mi je par trojanaca i sve sam sredio.Ali nakon nekih sat vremena poslije opet je izbacivao services.exe i nakon par puta krepalo mi racunalo!:cry: Tako da mora da je bio neki hardverski problem.Izgleda da mi je krepao procesor.Jer sve radi na maticnoj i kompjuter radi ali ne dize windowse.Samo pišti stalno na početku.
Hvala svejedno.
:hrv: Sad koristim od cure dok ne saznam što mu je!