-
koji I-MATE
sada cu još malo kupiti neki od imate-ova,pa me zanima sta biste mi preporucili,meni je sta se tice performansi,najvise stalo do multimedije i interneta,iako mislim da cu ga koristit i za druge progresivnije stvari,dvoumim se izmedju i-mate JASJAMA,K-JAMA I JA-MIN-a
-
Ovako, K-JAM ili ti Vario sam imao, a sada imam JASJAR ili ti qtek 9000.
Ja bih ti najradije preporučio jedan od ultimate modela ali za njih nisi pitao (damn, i ja bi si jednoga najradije uzeo :) ).
Ako ti je do neke teže multimedije onda ti ostaje samo JASJAM jer ostala dva spomenuta modela imaju procesore od samo 200MHz.
Mislim gledao sam i ja filmove sa titlovima na Variu, ali sam ih prethodno rekodirao da bi se glatko vrtili.
Na neke zahtjevnije igre na takvim modelima možeš zaboraviti...prednost ima model JASJAM zbog karakteristika.
Vario i Compact2 podržavaju samo EDGE pa je isključen na samome startu zbog nedostatka bar 3G protokola.
Dakle po meni bi ljestvica izbora išla ovako:
1. JASJAM (verzija htc tytn-a)
2. JAMIN (qtek s200)
3. K-JAM (qtek 9100)
-
evo pitam te da mi preporucis jednog ili vise od ultimate modela
EDIT:na stranici piše da su svi modeli coming soon,a i mislim da ce mu cijena biti iznad 2000kn na mjestu gdje ga zelim nabaviti...dok su ovi drugi iz normalne serije oko 1200kn,sada me najviše interesira JASJAM i JASJAR,al mislim da jasjar nije za mene, već za poslovne ljude
-
Navodno je otkazano 3 od 5 ultimate modela (sto sam vec spominjao) i sumnjam da ce uopce izaci ultimate serija. Zaboravite na i-mate, propasti ce brze nego benq-siemens.
-
da, istina je da ultimate modeli poprilično kasne i pitanje je hoće li izaći.
Zadnja info je bila da dolaze u 8mj. a evo praktički je gotov i još ništa.
JASJAR ili universal je mrcina od uređaja u ne može se usporediti sa ostalim uređajima. On tvori klasu za sebe.
No ako si jedan od većine ljudi kojima će smetati rotiranje ekrana, veličina i ostalo onda definitivno uređaj nije za tebe...tada se okreni tytn-u.
Universal je velika mrcina baš zato što ima fenomenalan ekran i još uvijek zavidne karakteristike. Ne možete imati sve to u malome uređaju i finito.
Ako ti treba kompaktnost onda se okreni modelima sa slide tipkovnicom i 2.8" ekranima.