imam sve samo ne kuciste..napajanje je prebrikano da cim ga pristekam na struju i okinem sklopku odotraga odmah radi.......al nema nis na monitoru.....sta trebam jos napravit da bi to radilo?
Printable View
imam sve samo ne kuciste..napajanje je prebrikano da cim ga pristekam na struju i okinem sklopku odotraga odmah radi.......al nema nis na monitoru.....sta trebam jos napravit da bi to radilo?
imaš kratki spoj negdje ako ti se komp odmah upali nakon što upališ napajanje...
inače, trebaš kučište napajanja spojiti zajedno sa metalnim rubovima jedne od rupa na matičnoj kroz koju idu šarafi ( GND )
ma moze komp bez kucista radit
si ti to sam sastavljo?
pregledaj jel sve sjelo kako spada(graficka, DDR....)
sastavljao 100 puta bez kucista... nikad problema i nikad nije bilo KABUM... samo treba u glavi formirat polozaj komponenti i to je to
sve je dobro spojeno....i s napajanja su spojene zapravo one dvije zice tako da napajanje moze radit i bez kucista
eeee
ili je kratki spoj sto kaze krompirko
a moze biti i tipka za paljenje kompa;D
kako si nju spojio i da li su dobro spojeni pinovi na maticnu
ehh..nemam tipku za paljenje...........
ahhha....onda moram jos...faking kuciste kupit.....nista...pozdrav...tnx
pretpostavljam da je AT napajanje (starije). U tom slučaju gumb ti je sklopka na te dvije žice. otpoji ih i napajanje se bu zgasilo
ma znam ja da se bude zgasilo...al ja hocu to natjerat sve da radi bez kucista.....zato i jesam spojio te dvije zice....
pa svejedno ti je komp spajat s kucistem i bez njega... kuciste nije nikakav dio koji upogoni rad nego samo da formira komponente i napravi jednu cjelinu tako da s njim ili bez njega isto sve spajas ;)
Štos je u tomu da se napajanje upali, ali matična očito ne. Odvoji te žice, a kad želiš upaliti OPREZNO nakratko kratko spoji dva pina na matičnoj na koja se spaja dugme za paljenja.