Ako kupim na kiosku onaj start paket za 25 kn i dodatno bon za 50 kn jel se mogu s toga prebaciti na mukte tarifu?
Printable View
Ako kupim na kiosku onaj start paket za 25 kn i dodatno bon za 50 kn jel se mogu s toga prebaciti na mukte tarifu?
Mislim da ne. To je tarifica koja je odvojena od svih ostalih tarifa unutar Tele2.
Znam da je odmah aktivirana vruca tarifa 0.99, i ako kupim bon od 50 kn aktivira mi se knockout,
ali sad ali se moze mukte aktivirat ajde ekipa vazno mi je jako:(
Dali mogu na onim karticama sto su se djelile na kiosku, recimo ako sam poslao listic za registraciju i dobio neznam 30 kn i to sam potrosio ako sada obnovim jer mogu preci na mukte?
mukte ti imaju one katrice koje su se dijelile u 24h. takvu ja imam. na njima dobivam 30kn svaki mjesec kad nadoplatim račun sa najmanje 25kn.
e i zovi SZK pa pitaj, nema ništa jednostavnije...
Ako ti je taaaao hitno, zašto ne nazoveš SZK?
lol nisam se ni sjetio zvat cu :)
Imaš start paket TARIFICA za 25 kuna, taj se ne da prebaciti u niti jednu drugu tarifu.
A imaš i KNOCK-OUT start paket za 25 kuna, taj bi se trebao dati prebaciti u druge tarife (osobno nisam probao).
sa knockouta se bez problema mozes prebacivati u druge tarife,ali sa tarifice ne mozes.
sve je to lako provjeriti na http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=...je&sp=tarifica
Kako se mogu s Knock-outa prebaciti na tarifu s Mukte brojem?