Zanima me nabavna cijena ekrana za d600?ili ako netko želi prodati!Iz svih djelova Hrvatske me zanima nabavna cijena ekrana,ukoliko mi odgovara kupujem!:comp:
Printable View
Zanima me nabavna cijena ekrana za d600?ili ako netko želi prodati!Iz svih djelova Hrvatske me zanima nabavna cijena ekrana,ukoliko mi odgovara kupujem!:comp:
ja sam svog nabavio za 300 kn,toliko ti košta u servisima
a koliko ti je koštala montaža?
imali još tko isti problemi,i kako ga namjerava rješit!??
ja imam isti problem, vjerojatno cu kupit kopiju u maloprodaji 70 €... p.s. zna li tko koliko kostaju nove baterije za d600? pustio sam ga na suncu i ode baterija..
pa neznam, ovisi koliko kosta zapravo, a ovaj..... neznam, nebih bas jako prekoracio 100 kn jer sam motorolinu bateriju platio 60
ok,javim ti!ako nabavim polovan samsung.
Jel zna možda još netko gdi bi mogao kupiti za samsung d600 ekran?
U oglasniku sam zval jedan servis i rekli su da košta 550kn sa montažom,a u europatradu košta oko 660kn!E sad dal mi se to uopće isplati,il netko zna nekoga jeftinije!Please help:cry:
550 kn sa montažom? hm.... ako je kopija bez montaže 70€, a to je 520 kn.... po meni je onda to dobro, al napravi kako oces
meni je stari reko da u karlovcu neki tip može stavit ekran i prednju masku za 500 kn!brijem da ću to i napravit!
a ko je taj?