Dogodilo mi se sr sa Nokiom, neko je sija na nju i sad pola ekrana vidim pola ne vidim, boja se razlila. Zanima me koliko bi došla zamjena ekrana u servisu?
Printable View
Dogodilo mi se sr sa Nokiom, neko je sija na nju i sad pola ekrana vidim pola ne vidim, boja se razlila. Zanima me koliko bi došla zamjena ekrana u servisu?
Ovak,ja sam ti taj problem imao sa svojom N73 prije tjedan dana.Mene ti je to koštalo u Mobisu 396kn a mobitel mi je bio gotov odmah drugi dan....ja sam s tim mobitelom vrlo često u Mobisu, btw vec 2 puta mi se shebao joystick...jedva cekam da dode 6500 slide i da se riješim te N73.....
meni se isto sjebo procesor i joystick i dosta je provela vremena na servisu.ovih 396kn za zamjenu ekrana i nije tako skupo kad se sjetimo do prije 2-3 godine koliko su kostali popravci u Mobisu.
Uoćpe njie puno kad pogledas da je prije bila cijena novog ekrana cca 100E bez obzira dali je riječ o telefonu od 1000kn ili 5000kn,iskreno ja sam očekivao da ce me to puno više koštat,ali stvarno su brzi kaj se tiče popravaka (barem u mom slučaju) joystick su mi mjenjali 2 puta i oba puta je bio zamjenejn isti dan...
Stavili su mi novi joystick,znam to zato kaj sam platio novi joystick oko 260kn ,znaci nakon popravka ti vrate onaj pokvareni dio,tak su i meni vratili taj ulazno-izlazni modul koji su zamijenili....isto tak su mi vratili razbijeni ekran...tak da znam o čemu pričam....
je odnija san danas u servis, rekli su da je cijena oko 350-400 kn, sasvim prihvatljivo.
pa jeste prihvatljivo.mene je popravak procesora kostao 300kn.