Nemam software za motorolu V360v, a skidala bih slike s mobitela i spremala ih u komp i prebacivala bih neke stvari s neta u mob. gdje mogu downloadati software za moj mobitel?
hvala.
Printable View
Nemam software za motorolu V360v, a skidala bih slike s mobitela i spremala ih u komp i prebacivala bih neke stvari s neta u mob. gdje mogu downloadati software za moj mobitel?
hvala.
Najjednostavniji način za prebacivanje multimedije je pomoču mobile phone tools.
Postoji posebna sticky tema za traženje programa.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=638360#post638360
I malo search :
http://cafe.mobil.hr/search.php?searchid=1052987
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...download&meta=
Taj program se nalazi i na cd-u koji dobijaš s mobom!
kao prvo uopće netrebaš nikakav program za to jer postoji windows explorer. ovako odi meni--->povezivanje-->USB--stavi na memorijsku karticu. onda zaštekaj mobitel na komp i pojavit će ti se removable disk ( kao da si uštekala mp3 player ili memory stick ) i samo uđi u nju i prebaci kaj oćeš ako se nebudeš snašla s folderima reci.
Sad još objasni što ako je fotografija, video ili sl. spremljen u memoriju
telefona!
A i traži se soft!
a kaj budeš na telefonskoj kartici s par mb. ak se i ovak ne kuži jedva će driver postavit. a ovak je punooo jednostavnije.
super hvala svima. fakat su stvari spremljene na telefon, ali mi je pomogao odgovor od m... Kopirala sam sličice na memorijsku karticu.
E sad neznalica pita kako ću ako nađem neku pjesmu na netu tu stvar ili dio uliti u mob?
Hvalaaa.
kad ju imaš na kompu samo ju kopiraš na karticu u audio folder
night whisper, jel bi te nerviralo da mi objasniš korak po korak
downloadaš stvar s neta
spremiš ? u my music ili?
klikneš ?
Kopiraš gdje u kompu ili?
ako ti se ne da - zaboravi
ponavljam neznalica saaaaaaaaaam
tnx
nebi.
ovako znači na kompu imaš pjesmu u mp3 formatu. e sad odes u my computeru na tu pjesmu koju hoćeš i desni klik miša pa kopiraj/copy i onda odes na removable disk u my computeru kaj ti je mobitel tj. tvoja kartica i odeš u folder koji ti se zove audio i desni klik miša paste/zalijepi. ak ne kužiš budem ti još pojasnil...
nw puno hvala.
ovako. pjesmu sam downloadala i imam ju u real playeru u my library.
odatle sam ju kopirala i radila sve kako si rekao, ali kad dođem do audio foldera i otvorim ga tamo se očita neki audio zapis s mobitela i što dalje.
probala sam desni klik i paste, ali ne daje opciju past.
ne znam di zapne.
...njihovo je kraljevstvo nebesko!
mel ovak trebaš nać di ti je pjesma u kompu znači otvoriš my computer i nađeš pjesmu di je u računalo tj. hardu i onda odeš na copy pa paste na mobu :)
poslala sam jučer post, ali ne vidim da je prihvaćen. nema veze.
ovako: pjesma je spremljena u my library u real playeru, kopirala sam ju i otvorila u remov. discu audio folder. tamo mi se očitao jedan audio zapis iz mog mobitela i ne znam gdje da pasteam. probala sam samo kraj tog zapisa kliknut desnom tipkom, ali ne daje opciju paste.
tek sad vidim svoj post. nemam adsl, pa veza stalno puca.
paste(zalijepiš) u audio folder na kartici removable disk u my computer, ako ti mob ne prepozna odmah ugasi ga i uplali
sve ok do audio foldera, ali kako da zaljepim u audio folder, jer kad otvorim removeble disc, otvori se mobile, pa audio file, pa unutra nki voice massage iz mobitela i sad ne znam kako zalijepiti stvar iz kompa.
Mozda ti se dogodilo da si kopirao samo shortcut. Dakle... najbanalniji primjer:
Dovuci tu mp3 stvar na desktop,uvjeri se da svira i da zauzima onoliko prostora koliko bi trebala zauzimat (dva,tri ili cetri MB ako je cijela pjesma). Zatim COPY. Odes u my computer,i u removeable disk. Unutra ces nac par foldera... Udi u folder MOBILE... Unutra isto tako imas dosta foldera... (kjava,email,certs,video,pictures....) klikni desnim misem na folder AUDIO,i kad ti se otvore opcije foldera,klikni PASTE. Eto... ako to ne upali,ja ti dam upaljac... :)
Ne nudi opciju paste, kad kliknem na audio folder.
Otvori audio folder i tada desni klik, ili samo CTRL+V (paste)
uspjela sam, jeeee. novo pitanje. dakle zalijepila sam komadić pjesme u audio folder. gdje ću to pronaći na mobitelu sad i kako da mi to uće u moje zvukove. naime, tražila sam u mojim zvukovima i nema ga.
skroz na kraju u moji zvuci imaš [memorijska kartica] uži u to i tamo ti je pjesma