skinio sam Word za K750i i sve radi ok samo neznam kako da prenesem fajlove koje sam piso na mob na PC i obrnuto
Printable View
skinio sam Word za K750i i sve radi ok samo neznam kako da prenesem fajlove koje sam piso na mob na PC i obrnuto
jel zna neko ovo ??????????!!!!!!!!!!!!!
prek kabla?
il ovisi di se spremaju ono ak niš oprobaj opnaj k750 suite instalirat s cd-a il neš
Meni se cini da taj "Word" za K750 nije bas ono sto mislis. :( U smislu da iako ima slicno sucelje, zapravo ne moze citati DOC fileove iz pravog Worda.
Jel ga mozes uploadati negdje pa da ga vidimo? Jer s druge strane ako to JEST pravi Word, onda bi sigurno i druge ljude zanimao... :)
Ako mislimo na isti "Word" (mobi word), on ne služi svrsi. Izgleda kao Word, ali ne može čitati .doc niti spremati u .doc. Sve što spremiš se nalazi negdje u java programu (to nisam siguran), a to definitivno nije .doc file kojeg možeš čitati na PC-u. To je više kao neki memo program nego Word..
da za to sam čuo a probably i je to to zato ckaj dumb mobovi nemaju pravi word koliko ja znam
a jel ima nesto sto cita office dokumente
Ovde sam uploadovao ceo office paket http://www.speedyshare.com/873270396.html
Mozete da otvarate .pdf,.doc,excel.,rar. Naravno,nemojte da preterujete sa velicinom fajla jer nece moci da ucita..
@popac86:
Tnx! MobileRAR radi odlično. MobileWord nije uspio otvoriti obični tekst u wordu :-/, a MobilePDF radi ali pregled je otežan (Vjerujem da bi bio odličan za otvaranje čistog teksta u .pdf-u).
Doc_Viewer bi trebalo da otvara bez problema manje dokumente,oko500kb. Kod mene radi.
meni radi isto kao "xlr-u"
e a jel zna neko kako da iskljucim ono da me pita za dopuštenje pregleda podataka moram 20 puta stisnit da mi odzipa nesto
Treba ti patch remove_java_permission al o tome ćeš više naći u temi:
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43736
Ovo za Word ću još ispitat, htio sam otvoriti file od nekih 20ak kB, ali mi se prog zblesira i ne želi šaltati po folderima. Uopće nema onog grafičkog prikaza kad selektira folder i ne reagira 'select' tipka.
Kreni proučavati temu od početka, početi će razna pitanja kako ubaciti patch. Trebat će ti FAR Manager i SEFP plugin koji imaš u Blizzardovom sigu. Tutorial kako raditi sa FAR-om i ubacivati patcheve smo postali u toj temi (da ne tražim sad, pogledaj prvih 10 strana, skužit ćeš jer se preko cijele strane o tome pričalo).
Ovdje nema smisla o tome pričati, ako imaš problem najbolje da tamo pitaš. Al prvo prouči tutoriale i tu temu.