Bok,kupio sam ovaj mob(k320i) u vipu i htio bi ga otkljucati isao sam sa ljeva strelica,zvjezdica,zvjezdica,ljeva strelica i sada mi trazi NCK moze mi ko reci taj nck aj pliz.Hvala unaprijed.
Printable View
Bok,kupio sam ovaj mob(k320i) u vipu i htio bi ga otkljucati isao sam sa ljeva strelica,zvjezdica,zvjezdica,ljeva strelica i sada mi trazi NCK moze mi ko reci taj nck aj pliz.Hvala unaprijed.
Moram te razočarati i reći da se taj mo trenutno ne može otključati, a kamoli for free :(
potraži na unlockit.com ja mislim
S.Silva je vjerovatno mislio na unlockit.tk, zapravo redirecting na www.unlockitfree.com
mislim da ovo radi jedino za nokiu
Vjerojatno je mislio na
www.unlock.it
trazi patcheve na netu...
nema za k320i
K320 je DB2012, pa nema free metoda, kao i za recimo W200 i slične modele, no o tome smo već pisali
Cemu dizete ovu staru temu? :jehon:
Vec je vise puta receno da NCK kod zna jedino operater, i da otkljucavanje raznoraznim kalkulatorima ne radi niti je ikad radilo na SE.
sad se moze otkljucati k320 preko xs++ i simlock patcha? Jel ima gdje za skinuti firmware e_europe? (ovaj iz vipa koristi taj, e_europe?)
Ne može se otključati preko patcha još K320. Ja mislim da je se_europe onaj iz vipa.
evo sad sam pregledavao malo forum i evo sto je masva postao
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...320#post728108
Ako nekome treba firmware:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=745887
@ravilov
i jesi ga flashao, jel uspjelo?
Nisam jos, mob nije jos kod mene.
Cim mi stigne, javim kako je proslo. :)
Znam da sam zalutao u temu, ali zanima me jel se može k320 otključati preko se tool-a. Gledao sam u prijašnje teme o tome i rečeno je da je ne moguće, ali to je bilo prije godinu dana. Ili možda s nekim drugim programom?
Logički bi bilo zaključiti da je moguće kada SE Tool u opciji odabira modela sadrži k320.
A razlog zašto sam baš pisao ovdje je taj što ne znam je li se tema koja je pisana davno, vrato na početak "Firmware # Firmware mods..." ili ostane tamo gdje je a u tom slučaju nitko ne bi vidio moje pitanje.
Kao sto vidis, tema sa novim postovima se dize na vrh.
Nije li tako i logicno? :jehon:
A o K320 se duze nije nista pisalo jer se nema nista novo za napisati.
Zar stvarno mislis da bi se moglo desiti da se skuzi neka metoda patchanja/unlocka, a da bas nitko ovdje ne napise nesto o tome? :)
Znaci ukratko, ako je CID50 nista od toga, ako je bilo koji drugi CID onda ima sanse.
To je jedan od razloga zasto SETool2Lite u izboru ima taj model. (Drugi razlog je sto je SETool2Lite, kako mu i ime kaze, Lite verzija punog SETool2, puna verzija naravno moze raditi sa bilo kakvim K320.)
K320 je cid 50 i free metoda ne pali