Evo,odlucio sam kupit ovaj mobitel pa me zanimaju razmisljanja onih koji ga imaju
kaj koriste sve na njemu,koje funkcije recimo ne koriste?
cisto da dobim bolju sliku ipak nije bas prejeftin :P
Printable View
Evo,odlucio sam kupit ovaj mobitel pa me zanimaju razmisljanja onih koji ga imaju
kaj koriste sve na njemu,koje funkcije recimo ne koriste?
cisto da dobim bolju sliku ipak nije bas prejeftin :P
gdje ste ponosni vlasnici E65?
trebam vase komentare
i jos nesto
bas sam se uvjeril na vise mjesta da doticna nokia ima samo Feature Pack 1,a postoje vec 2 i 3
nazalost nemoguce je upgrade-at :(
jel ima mozda ko toliko ambiciozan da je to ipak probal? :D
Taj feature pack nema ni N95 što bi bilo razumljivo da ima.
E65, prema svim kritikama s foruma jako dobar mobitel, kao i svi iz E-serije. Slide je odličan, ima oprugu tako da stvarno opravdava taj naziv (slide).
Ne kužim što misliš-za što ga koristimo? To je multimedijalni mobitel. Možeš ga koristiti za što hoćeš, naravno u granicama njegovih mogućnosti.
A cuj e65 je mobitel prvenstveno ciljan na dizajn i wlan a i ostale su mu funkcije dobre...
a mislil sam kao imas taj mob,i najvise koristim ....
a ono osobna misljenja kaj ti fali na tom mobu a ima na nekom drugom itd...
Pa gle mobitel ima apsolutno sve(kameru,wlan,mp3,symbian...)kamera mu malo kaska za ostatkom telefona ali nekim ljudima to nije bitno,glavna odlika ovoga telefona je wlan i super dizajn...mozes ga koristit za svasta i budi siguran da ti nece dosadit kao neki drugi telefon....
ja se još uvijek lomim oko zamjene moje n73 koja je doista multimedijalan telefon za e65 ... nedostatak hot spotova u đakovu me još koči ... ali prejebeno mi telefon izgleda posebno one dodatne extra tipke kad je telefon zatvoren ... lomimm seee .........
Gle mobitel sa wlanom je neupotrebljiv ako nisi u Zagrebu,Osijeku,Splitu ili Rijeci.....
I ako nemaš kućni WLAN jer se mobitel može postaviti da bilo kakvu konekciju koja zahtijeva prijenos podataka, obavlja putem WLAN-a. Tako ako si kod kuće, imaš WLAN uključen, ali ti se ne sjeda za PC, samo šibneš mob preko veze i skineš što ti je drago.
Isto možeš provjeravati i mail, skidati aplikacije, biti na forumu... Sve, a bez da potrošiš jednu lipu za sav promet (naravno plaćaš samo svoj WLAN promet što i inače činiš).
lako je to reci.ja sa N80 vec 3 dana pokusavam se spojiti na kucnu mrezu pa ne ide.
pitanje
ak se slucajno ponavljam,isprike
jel podrzava ova nokia kartice od 2 gb?
uzeo bi sandisk 2gb microSD,i nije preskupo,oko 350 kn,ovisno o ducanu..
podržava , 2gb za 350 je preskupo .... imaš u feniksu u zagrebu za 260kn
http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...234&kateg=0309
hm...zanimljivo..
al ta je takeMS
a ova druga je sandisk...
jel ovaj dio?
:D
Planiram kupiti ovaj telefon pa me zanima kako je surfat na tako malom ekranu kad se spoji na kućni WLAN?
Imam 6280 koji koliko sam čitao ima isti ekran, i kad gledam taj ekran čini mi se da je to puno premala rezolucija za surfanje internetom. Jel su web stranice onda umanjene i osakaćene, ili se moram stalno skrolat po širini i dužini, pošto je njemu rezolucija 240x320, a većina stranica ima širinu 800 pixela.
cuj...pogledaj si prvo 6120 i 6290, pa da vidis razliku u brzini rada (oni imaju zadnj FP)....
nakon toga ces definitivno odustati od e65, osim ako ti treba wlan :)
trenutno je 6290 najisplativiji symbian fon...kvalitetno izradjen, velike tipke i zadnji soft...
recimo thema se mijenja odmah, trenutno...
a gle,istina te 2 nokie imaju noviji symbian,steta sto e65 nema
al kao prvo,to ce mi bit prvi symbian,pa cu vjerojatno bit zadovoljan...a i presudna cinjenica je da sam dosad imao preklopni,pa bi htio slide...
quote kapica
i dobit ces vrlo kvalitetan slide,sto je kod nokie zaista rijetko.:jump: :thumbup:= Citat =:
i presudna cinjenica je da sam dosad imao preklopni,pa bi htio slide...
jos samo da ga kupim....htio bi preko vipa,znate vec kako...nesmem napisati da ne dobijem ban....:D
a nikako da najdem nekog s vipa :D