-
Motorola Z3
Kupil sam motorolu Z3 i imam nekva pitanja:
1. nemam one EMS sličice u porukama. ne mogu ih ubaciti u sms. A ima ih u mobu (vidio sam prek P2KTools) može se to uključiti nekak?
2. ne mogu preimenovati imena slika, audia, videa u mobu. može se to uključiti nekak?
:comp:
-
1.Nova poruka-->opcije-->umetni--> slika
2.Slike, audio i video su ti zaključani u mobu (ovi postojeći) tako da ako im ne promjeniš attribute, ne možeš ništa mjenjati. Svoje slike melodije i video možeš, ali postojeće ne možeš ako im to ne promjeniš pošto je zaključano.
Poštovanje
-
1. znam da mogu tak, al ja neću da mi budu te EMS sličice pod slike
2. već sam promjenil atribute i zbrisal standardne slike, a svoje koje sam stavil gore ne mogu preimenovati jer uopće nema u meniju stavka preimenovati
-
1.ako ne želiš da ti budu pod slike, promjeni im attribute u hidden.
2.vidi kakvi su ti attributi slika koje si prebacio na mob?! Moraju biti čisto free. Tj, stavi na normal i onda bi trebao. A zašto nisi jednostavno promjenio na kompu imena i samo gotovo ubacio na mob? to ti je jednostavnija solucija
-
1. Probal sam i tak, al onda mi ih nema u sms meniju za ubaciti. Na prijašnjoj V360v sam stavil na hiden, ali sam imal u sms meniju za ubaciti. Bili su posebno ove slike i zvukovi i posebno te EMS animacije i zvukovi oni kratki.
2. ništa nije označeno od atributa. očito budem moral preimenovati prije slanja na mob