Jeste li pogledali "zeitgeist"? Ne treba posebno objašnjavati, samo treba pristojno vladati engleskim i imati IQ>80 i ako je moguće flat ili neki veći paket.
www.zeitgeistmovie.com
Šta mislite?
Printable View
Jeste li pogledali "zeitgeist"? Ne treba posebno objašnjavati, samo treba pristojno vladati engleskim i imati IQ>80 i ako je moguće flat ili neki veći paket.
www.zeitgeistmovie.com
Šta mislite?
:retard: .................
Nisam gledao, no zaintrigirao si me... O cemu se radi?
Radi se o manipulaciji ljudima. Jaaako dobar film, isplati se pogledat.
Najprije pokazuje kako se odavno manipuliralo ljudima pomoću raznih religija, onda jedan dio filma posvećuje 9/11 i zavjeri oko toga, i na kraja najbolji dio gdje opisuje "men behind the curtain"...... "international bankers".....
Glupo je da bilo što prepričavam i/ili sugeriram s ovim, svatko koga imalo zanima ekonomija/sociologija/filozofija, pa čak i religija neka pogleda i sam donese sud.
Imaš i na torrentima za download, radi pod divx playerom. 686 MB.
:banme: gledal sam jučer pijan....na 30toj sekundi sam ugasil od straha ....
Skida se... Ako imas nesto slicno slobodno PM-ni, ovakve me stvari jako zanimaju.
a zato se Drug opet vratio cigaretama..
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...9fb3ac75acfde9
gade mi se te sve novokompovane sekte koje poksuavaju unistiti kredibilitet crkve.
bavite se svojim objasnjenjem necega, jadnici.
ovaj govor sa pocetka - gestapo lol.
Hehe, netko se navukao ;D
Kupi/posudi/ukradi knjigu "Funky business - kapital pleše samo s darovitima".
A ako te interesira kako će se manipulirati u budućnosti i čime (informacije) , onda isto tako nabavi knjigu "Netokracija - nova elita moći i život poslije kapitalizma".
@stamp, nisam se vratio cigaretama, trenutno sam na ljepilu :notooth:
Imam obje :D
Ti si onda napredan, pravi pionir :notooth:
Onda ne moram ni spominjat "Protokle sionskih mudraca"? To je inače knjiga koju obožavaju zagriženi desničari, međutim, ako se izdignemo iznad pukog poimanja lijevo-desno, štivo postaje prilično zanimljivo i pomaže u sklapanju mozaika.
e mile to je za mene knjiga..sutra posuđujem...:D
Mudraci su dokazani falsifikat i u principu osnova antisemitizma otkad je stvoren... Procitao sam no nije mi toliko zanimljivo, kad bi bar bilo dostupno vise toga o porijeklu....
Jesi citao Dawkinsa?
Ako hocemo raspravljat ko vlada svijetom i koja je nasa vijera o tome cemo imati dosta pricat.... Zeitgeist je cisti dokaz onima koji neznaju citat da vide u slicicama ko vlada svijetom i dali je nasa religija samo paravan...
Realnost necemo nikad vidjet jer svaki sat, svaku minutu, svaku sekundu vidimo nesto drugo a to je svakome jasno ko ima IQ80 da se zove manipulacija...
Zeritgeist pokazuje kako je manipulacija pocela i ko su svi ti odgovorni na sve to...
Meni moju katoličku vjeru nemoze poljuljati nikakvi zeitgast , nikakvi komunisti , nikakve sekte i ini raznorazni jebivjetri.
Da se bojim miševa , nosio bih mačku u džepu.
no sto se amera tice tu su pogodili , to su debela nezdrava krmad koja žele biti svjetski policajac , koja je i jos uvijek ubija mnoge neduzne ljude to u iraku a nitko im nista nemoze , sve zbog nafte.a za to mi netreba nikakav film znam to i sam.sad kakvom ce zavjerom uvjerit glupe amerikance da je neki rat opravdan je cisto pitanje maste americkog senata i predsjednika.
bas me zanima kaj bi bilo da neka europska zemlja se sprdne tak napast nekog (ne racunam medudrzavne nesporazume tipa baski i čečeni) ...
brijem da bi ih kamenovali SAD odma
Vječna je rasprava falsifikat ili ne, mislim da je to potpuno irelevantno. Činjenica je da su se svi svjetski vođe i njihove klike ponašajli i to još rade upravo po tim protokolima i da svijet, htjeli mi to ili ne, na taj način funkcionira.
Uostalom, ako je falsifikat, zašto su se Židovi toliko upregli da ishode zabranu te knjige. Ti se nećeš sjećat, ali ja se sjećam koliko je kod nas bilo frke radi iste knjige i panike u židovskoj općini u Zagrebu, kad se ista pojavila na policama knjižara.
Jer ako je dokazani falsifikat, koji qurac je žele zabraniti?
Naravno, na karaju je sve palo u zaborav i nikom ništa......Dok se netko ne sjeti Vanunua i Izraelskog nuklearnog programa......
Odličan film.Sve su rekli kako jest,htjeli vi to ili ne......
Meni osobno se cine malo isforsirani i previse izravni da bi bili prava stvar. To da ga mnogo ljudi postuje i prema njemu planira je istina, no ne za taj konacan zidovski cilj nego neki svoj, personalizirani, koji se opet svodi na moc.
Zabrana ili ne, moze se slobodno procitati na wikipediji :)
Bingo!
Eto, Zeitgeist 2 - Adendum je dostupan na jubitou.
http://www.youtube.com/watch?v=t6Ue_SMOorM
Svaka cast na sadrzaju, no krepao sam od dosade, a pogledao sam tek polovicu.
Ono sa monetarnim sustavom nije neka velika tajna, osim ako racunas da je ekonomski faks leglo masona :D
Obrati pozornost na onaj detalj kako američke korporacije ulaze na tržišta banana-država i kupuju sve resurse. Naveden je banalni primjer Bechtela i kako su kupili jedan gradski vodovod u Boliviji.
Trebalo bi dodati kako su kod nas napravili 200 km autoceste preko direktne pogodbe izvjesnog Franje Tuđmana i vodstva Bechtela po 1/3 većoj cijeni od utvrđene tržišne.
Isto je tako zanimljivo pogledati kako se zove lobist (kako ova riječ koprumpirano zvuči) Bechtela za ovaj dio Evrope. - Miomir Žužul.
EDIT, evo sam taman pročitao ovo:
http://www.poslovni.hr/95607.aspx= Citat =:
JPMorgan postao najveća američka banka
Naime, Citigroup je u današnjem izvješću naveo da je rujan završio s ukupnom imovinom od 2,05 bilijuna dolara, dok je jučer JPMorgan izvijestio da je isti mjesec završio s vrijednošću imovine od 2,25 bilijuna dolara. JPMorgan je nadmašio Citigroup nakon što je prošli mjesec kupio bankarske odjele posrnulog Washington Mutuala za 1,9 milijardi dolara. Kako piše Reuters, Bank of America uskoro bi mogla nadmašiti JPMorgan i postati najveća američka banka po vrijednosti imovine nakon što u prvom kvartalu sljedeće godine završi akviziciju Merrill Lyncha.
JPMorgan Chase je osim po kriteriju imovine, najveća američka bankarska grupacija i po tržišnoj vrijednosti, i to ispred Bank of Americe, Wells Farga i Citigroupa.
Sad se samo sjetimo 1. Zeitgeista i ondašnjeg J.P.Morgana i ondašnje financijske krize.
Znam znam, pocinje sa osnovama - naftne kompanije i druge bitne industrije, pa kad se krediti ne mogu otplacivati krece se na osnovnu infrastrukturu: voda.
MMF je ovdje i ne mozes ga izbjeci. Koliko se sjecam, tek je Estonija uspjela izvuci se iz toga, no iz povijesnih primjera Argentine i <ubaci ime mlade africke drzave> ocito je kako je tesko pobjeci od "vanjske kreditne pomoci" i "strateskih medunarodnih ulaganja".
stamp ima puno vise od 110...tak da ta teorija pada u vodu..:D
citaj pazljivo , kaze covjek da uz taj poptencijal koji posjedujem ,trebam jos samo razmisljati slobodno . Poceti cu to od ovog trena . Vec vidim kak bu to zgledalo , u svakoj anomaliji cu vidjet zavjeru Đorđa BUša . Ak nije on , onda je Papa.
Baš me zanima kako će sad Papa i ekipa objasnit svojoj pastvi, nakon što su sami priznali teoriju evolucije, da je biblijski postanak obična izmišljotina koju su stoljećima prodavali zdravo za gotovo. Vjerojatno već imaju spremno objašnjenje i garant su u nekom stihu u bibliji našli neku paralelu koja bi mogla ukazivati na evoluciju, a u suprotnosti sa knjigom postanka.