Evo dobili su novi software pa ko voli nek izvoli :D
Moj je već tamo:D
Verzija je 4.0.9
Printable View
Evo dobili su novi software pa ko voli nek izvoli :D
Moj je već tamo:D
Verzija je 4.0.9
E cybi, ajd napiši nešto o softaču kad ga budeš isprobao, onako realno kakav si i uvijek.
I hoće mi raditi sve ove igre koje su mi radile do sada, ja nemam igice za N Gage gore, samo klasične ove sa .sis i .jar ekstenzijama!?
Idem sutra po njega pa javim poboljšanja
Evo dobio sam malo prije mob i za sada mogu primjetiti da se brža gasi, brža pali, izbornik se brže otvara, meni Idi Na se brže otvara, neki programi ne rade ali već su izdane nove verzije tako da to nije problem, n-gage igre rade i čak sam u nekima dobio i zvuk dok ga prije nije bilo, java igre koje su mi ostale na kartici nisu radile pa ih je trebalo ponovo instalirati. Kad nađem još nešto javim
I još nešto. Upravitelj aka Uninstaller je puno brži
ETI Camcorder za snimanje filmića bez ograničenja od sada snima i zvuk dok na verziji 3.42.1 to nije radilo
jebeno, onda se upgrade iplati!
Svakako se isplati
reci n-gage igre rade i dalje na toj verziji?
Rade n-gage igre.
Našao sam jedan jako veliki nedostatak. Java igre se ne mogu slati preko bluetooth-a
ufff to je fakat VELIKI nedostatak!
A dal bi se to moglo riješit jednostavnim promjenama extenzija u .jpg ili nešto slično?= Citat =:
Poslao: cyberphere
Našao sam jedan jako veliki nedostatak. Java igre se ne mogu slati preko bluetooth-a
dal se isplati dat 170 kn za nadogradnju ili nije baš tolka razlika?
To se može. Promjeni se ekstenzija u recimo .jar1 pošalje na drugi mobitel i tamo vrati u .jar= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
A dal bi se to moglo riješit jednostavnim promjenama extenzija u .jpg ili nešto slično?
dal se isplati dat 170 kn za nadogradnju ili nije baš tolka razlika?
znaci sutra idem prije kave pogledati da li je lik u servisu dobio novi soft :)