Ljudi imam Nokiju 3200 i ne znam kako da je povezem preko IC sa drugim mobitelom
Printable View
Ljudi imam Nokiju 3200 i ne znam kako da je povezem preko IC sa drugim mobitelom
pomozite
help!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa šta ti misliš da je tu pomoć ekspresna?? Pa ne možeš očekivati da će ti netko u roku jedne minute pomoći
he he:D= Citat =:
Poslao: cyberphere
Pa šta ti misliš da je tu pomoć ekspresna?? Pa ne možeš očekivati da će ti netko u roku jedne minute pomoći
pa kao što sam rekao u drugoj temi, nokiu ne možeš povezati sa bilo kojim mobitelom, pokušaj ak ti neki frend ima neki sonyericsson ili nokiu 3200 ili neku noviju pa ćeš vidjeti s kojim se može povezivat s kojim ne:)= Citat =:
Poslao: miki
A jesi siguran da se može spojiti? Jel ona ima isti software kao i ostali nokijini modeli, a oni nemaju tu mogučnost
Uključis Ic i okrenes prema drugom mobu:D
Pokusavao sam na 7210 ali u 7210 nigdje nema opcija sen via infrared a na mojoj 3200 ima
isto je i na 6100 nama opcije send via infrared
pa to ti hoću i reč da nema svaka nokija opciju za slanje preko IR= Citat =:
Pokusavao sam na 7210 ali u 7210 nigdje nema opcija sen via infrared a na mojoj 3200 ima
Pa normalno. Ne možeš ih spojiti ni sa jednom drugom "običnom" nokijom. Samo sa onim mobitelima koji imaju tu mogučnost= Citat =:
pa koji imaju tu mogucnost
jos nesto u Applications (u meniju) imam neki Lunar calendar
Za sta on sluzi?