-
My Computer problem
evo kada otvorim my compter dvostrukim klikom ne mogu otvoriti niti jednu particiju više s dvostrukim klikom ni kada ju označim pa stisnem enterom!!!
mogu otvoriti jedino desnim klikom i open! a to mi baš nije jednostavno i zamarno mi je!
stoga zna li netko kako bi mogao ponovno omogučiti da mogu otvoriti particije s dvostrukim klikom!
btw stari XP je isto tako zezao pa sam sad stavio novi i isti je taj problem!
hvala:respect:
-
a ostale foldere npr na desktopu mozes otvorit duplim klikom ili isto moras enter??
probaj
control panel> mouse > i tamo naredi doubleclick speed (meni je negdje na sredini)
-
da mogu sve otvoriti foldere i u particijama i ikone sve s double clikom samo u my comp kad zadjem i hoću otvoriti particije neda već moram desni pa open!
nisi shvatio s enter isto neda otvoriti particju u my comp!
u controlu sam to isprobao! to mi je bilo prvo ali neće!
-
stvarno neznam mozda neki bug u winima
ali mozda i virus
npr meni se na usb stick nasadila neka gamad koja mi nije isto tako dala otvorit stick nego bi na doubleclick otovrio onaj window gdje biras s kojim programom otvorit file(u ovom slucaju usb) mogo sam jedino otovrit usb kao sto si ti gore reko desni click i open. Formatiro sam usb i sad je sve ok
neznam probaj skenirat komp sa nekim AV-om
-
windows je 2 dana gore ! a sa straim sam isto imao takav problem i reko idem ponovno stavit windows gore i sada je isto!
-
jedno vrijeme je bio u opticaju neki "virus" po imenu ravmon, koji se često znao prikačiti na usb-ove, pa se onda nisu mogli otvoriti dvoklikom, nego se pokretao onaj autoplay izbor programa... možda je nešto slično i kod tebe...
-
to imam na mobu !!!!!ja mislio to neki program ili tako nešto a to virus!!
-
-
Kad stisneš desnim klikom, je li ti išta Boldano u izborniku. Treba biti Open. Inače default opcija koja je dodijeljena dvokliku bude boldana. Hard diskovi ne bi trebali podržavati autoplay. Imaš li neki program za customizaciju sučelja (tipa dodatni kontekstni izbornik)?
-
jesi provjeravao registry editor??
i opcije foldera?