Mane,nedostaci,ergonomija,baterija,ekran...?
Srčao sam forum i vidio da se prošle godine govorilo kako nema naš jezik i sl pa je li se što dosad promijenilo?
Mislim ga uzeti umjesto varia :hm:
Printable View
Mane,nedostaci,ergonomija,baterija,ekran...?
Srčao sam forum i vidio da se prošle godine govorilo kako nema naš jezik i sl pa je li se što dosad promijenilo?
Mislim ga uzeti umjesto varia :hm:
novog ili rabljenog ... kolika mu je cijena ...... koliko sam vidio dosta je kompletan uredjaj , dosta jak procesor >400Mhz
Kosta oko 4k u ducanu, sumnjam da ces ga naci na crno. Meni uredaj nije nesto, no nisam ga isprobao nego mi je frend pricao.
šta mu fali , mislim što nije dobro ... procesor je dosta jak , prihvatljivih je dimenzija ..
Uzimam na crno, umjesto Varia koji sam mislio kupiti. I da, rospaya- što mu to fali?
Sviđa mi se...dobra je stvarčica nakon Varia za imati.
I dobro je što je ppc a ne smartphone.
Jedino pizdim što malo tko izdaje VGA uređaje.
Svi još uvijek furaju QVGA ekrane. Pa dajte više pređite na nešto bolje.
Jebate već godinama stoje na tim starim rezolucijama.
Uz iznimku par modela nekih proizvođača jedino I-MATE je napravio neki pomak.
Fucking qvga ekrani...otkad sam kupio qtek 9000 doživio sam preporod.
Nabavio uređaj. Trenutno sam poprilično zadovoljan :)
nakon par dana kada ga malo skužiš i kad te malo popusti ushićenje napravi mali review ako ti se bude dalo...onako sa korisničke strane.
Ma nije neko ushićenje, imao sam vec ppc uređaje. Ali kad cu imati vremena bit ce i review
Ovako imam jedno pitanje, možda netko zna. Uzeo bi autopunjač za automobil, ali za MDA Vario i sl. pa me zanima ima li kakve razlike u samome napajanju baterije? Motorolin V3 punjač daje 0.65A izlazno, a meni treba 5V/1A, pa koje bi bile posljedice? Sporije punjenje?
Zna li itko odgovor na ovo gore pitanje?
Osjetno duže će ti se puniti, ništa drugo.