imam jendo napajanje staro i zelim ga iskorisit u napajanje neceg drugo sto nije comp pa mi oni priključci ne odgovaraju, pa dali bi mi mogao netko reci kolki ja napon od svih onih prikljucaka i s ta je koja zica. unaprijed hvala
Printable View
imam jendo napajanje staro i zelim ga iskorisit u napajanje neceg drugo sto nije comp pa mi oni priključci ne odgovaraju, pa dali bi mi mogao netko reci kolki ja napon od svih onih prikljucaka i s ta je koja zica. unaprijed hvala
12 V i 5V. najbolje je uzet mjerni instrument, pa deri.! a kaj bi ti s tim napajao, ak se smije znat?
moj frend Zaka je ujutro budio sestru tak da bi ju malo opizdio strujom, al 220V. možda u tome nađeš kakvu inspiraciju :funny:
hehe mogu i ja buraza a mozda i budem:flame: :flame:
Crne su ti GND, 12V žuta, crvena 5V , imam doma od napajanja shemu tocno koja je koja zica pa cu potrazit pa stavim ako netko drugi ne stavi.
Mozes iskoristit npr za napajanje autopojačala kao ja.
e fala ako najdes shemu, al u principu sma mislio stavit gore one zenske prikljucke male okrugle, neznam ak se zovu i korisit za napajanje neki mojih izumčića koji bude, pa ono samo ustekam unutra....