imam problem kod kopiranja sadrzaja microSD kartice koju sam dobio sa mobitelom, sve mi zeli kopirat osim foldera Extra. postoji li kakvo rjesenje za to? jel mi moze netko pomoc?
hvala
Printable View
imam problem kod kopiranja sadrzaja microSD kartice koju sam dobio sa mobitelom, sve mi zeli kopirat osim foldera Extra. postoji li kakvo rjesenje za to? jel mi moze netko pomoc?
hvala
Jesi probao staviti karticu u čitač kartica pa prekopirati?
Taj folder Extra je zaštićen i sumnjam da ćeš ga moć prekopirati. ako ti baš smeta, jedini način da ga izbrišeš je da probaš formatirati memo karticu u čitaču kartica.
Ako ti ne smeta taj folder, onda ga ostavi... :)
ma to sam probao. kupio sam novu karticu i sada zelim sadrzaj sa stare prekopirat na komp pa na novu, ali mi ne zeli kopirat taj folder i fileove iz njega :angry:
iz tog foldera prebaci fileove u neki drugi folder i onda ih kopiraj, nakon sto kopiras formatiraj karticu......
ne pomaze ni to, ako premjestim taj sadrzaj iz foldera u drugi folder, opet ga ne zeli kopirat
probaj se spojiti preko bluetootha sa pc-em i napravi copy/paste....tako sam ja napravio bez problema..
to mi je palo na pamet, ali nisam uspio probat jer nemam ni jedan explorer program koji radi na 6234, pa ako neko zna neki jel mi moze reci koji. link je dobro dosao ali nije potreban. hvala
Imam isti problem,
ali probao sam i ovo copy/paste preko bluetootha, no prekopira mi samo direktorij Extra i podirektorije, ALI PRAZNE?!
Uopce ne kopira fajlove iz njih, ukljucio sam cak i opciju u windowsima ono view system files, hidden files i ostalo, ali nista?!
imao sam taj problem, na kraju rjesio tako da sam stavio sd karticu u motorolu i preko p2ktoolsa prebacio sve bez problema :)
Ček ček,
imam i jednu motorolu s sd karticom u kući, ajd opiši kak ide taj postupak...
ubacis karticu u motorolu, pokrenes p2ktools u p2k modu kliknes s desnom na "b" (to je mem kartica ako se ne varam) tamo na s lijeve strane di imas popis svega sto je na mobu i download...
mislim da bi i sa p2k commanderom islo bez problema