k750 4 problema s mobom:slusalica, restartiranje, zoom, brzina tipkovnice
mob je vec odavno flashan u w800 i sve zivo izmijenjeno i tako to standardno...
ugl evo price:
1)Restartira se sam od sebe...
evo ovako...ovo mi je vec pomalo pocelo ici na zivce iako se dogodi cca 1-2 puta u 2tjedna...ugl mob mi je stalno u dzepu i/ili na stolu i nije mi pao ni posjetio vodu ni nista...ugl nakon nekog vremena samo se restartira ili mi napishe neaktivni SIM/umetnite karticu...to radi i sa T-mobile i sa vip karticom...a prije toga ispusti neki iritantni zvuk...fkorz onda je postupak izvaditi bat pa ju ponovo staviti i onda radi sljedeca dva tjedna otprilike al opet onda napravi to nesto...eto htio sam pitati dali je tako i vama ili...?
2)unutarnji zvucnik"slusalica"(za razgovore)
Jeli se meni cini ili SE ima ful tihe zvucnike za razgovore...IMHO ja stalno setam s sluskama od w800 jer necujem nista na onaj zvucnik od moba...je postoje neki driveri da se to malo sredi...fkorz acoustic driveri su blizzardovi al oni su za onaj "vanjski" zvucnik i sluske a cini mi se da slusalicu nista ne mijenjaju ili ju stisaju jos...
3)zumiranje
brat je svog novog (star mjesec-dva, a moj 2 god)vodafon k750 lijepo bio odnio na dekodiranje i sve super i sve 5 i onda sam mu ja opalio w800 software...i sve radi normalno osim zoom-a...kad zumira onda cim uslika sliku umjesto onog zumiranog dijela spremi mu se cijela slika dok meni sa istim softverom(al je moj k750 star cca 2 god) se spremi samo taj zumirani dio...
4)tipkovnica
kako malo brze tipkam tipke onda mi se zna dogoditi da mi se mob ko zablokira tj. npr kad idem napisati slovo 'z' onda mi 4 puta napise 'w' ili tako taj djir...naravno onda moram pricekati u pisanju poruke pa nakon 5-10sec opet pocne normalno kad 4 puta brzo stisnem 9 onda napishe z itd.
eto...jeli netko ima rjesnja za ova 4 problema i/ili ima iste probleme?