-
Problem s kompom
Neki dan sam stavio novu instalaciju windowsa, ugasio komop i sve je bilo u redu. Kad sam ga jučer želio uključiti očitao je samo procesor i ništa dalje tj stao je prije čitanja podataka o hardu, itd, samo se smrzne i ne mogu uopće niti u bios niti u windowse. Nisam mogao ni pokrenuti win preko cd roma. Tako par puta i ništa, smrzotina. Danas ga probam uključiti i normalno se upali. Ima tko kakvu ideju, da li je možda baterija na ploči pri kraju (ali nije bilo nikakve obavijesti o nemogućnosti pristupa biosu), kvari li se hard ili nešto treće? Hvala!
-
hmm,mislim da se i meni desila slicna stvar,meni se zaledio par puta nakon ucitavanja graficke i maticne ono na pocetku,i ostajao je samo crn ekran,ja ga resetovo prvih par puta i to mi pomagalo,nakon nekoliko takvih "kvarova" nisam mogo ni resetom popravit,odnesem na servis i ispljunem 300eura za novu maticnu grafulju i ram:)
-
napravi clear cmos ili izvadi bateriju pa je vrati
-
I meni se ista stvar dogodila....izvadi bateriju,drži ja vanka 2-3 min,ili jednostavno provjeri hard disk,reko si da ti stane kod očitavanja hard diska...možda ti nešto nije u redu s hard-om
-
Meni se jednom ta stvar dogodila i probo sam sve s tom baterijom al a-a nema šanse onda sam hardove pregledao i ništa pa sam se sjetio memorije koja me zna često naljutiti i onda ja kompletnu novu memoriju stavio i komp išo ko podmazan:-D
-
Stavio ponovo friške wine i sve ok, nikakvih problema. Nemam pojma što i zašto je ono bilo. Ipak sumnjam na hard, mada moguće da je bio i konflikt drivera jer sam stavio drukčije nego inače. Hvala svima na savjetima :respect: