Posto kupujem novi mp3 player,zanima me da li je netko imao iskustva s ovim playerom,ili zna dal se kvari,dal izaziva neke probleme,ima li neke nedostatke?
http://img329.imageshack.us/img329/9...02thumbmk9.jpg
Hvala...
Printable View
Posto kupujem novi mp3 player,zanima me da li je netko imao iskustva s ovim playerom,ili zna dal se kvari,dal izaziva neke probleme,ima li neke nedostatke?
http://img329.imageshack.us/img329/9...02thumbmk9.jpg
Hvala...
Mislim da ne dolaze ove slusalice s njim.
Ja ima slican model, i ne, ne kvari se.
Fantastican zvuk, izdrzljiva baterija. Ugodna navigacija.
ovo je dobar model,sony kvaliteta,slušalice,sve super osim sonic stage-a(softvera)
q: u vezi sonic stagea - dal sa taj program baš mora koristit il se mogu trpat pjesme ko na obični stick?
kolko točno drži baterija? (konstantno da svira, povišen do kraja)
da mogu se trpat pjesme bez sonic staga samo ih onda mp3 player ne cita ;)
crap...ne postoji nikakav "bypass" iz nečije kučne radione?:hm:
Uputi se na atralife.com pa na forumu imas podatke.
Postoje jedno 3 programa iz kucne radinosti za tu svrhu. Al nisam ziher dal koji radi s ovim.
Btw, Sodom, znas da je Sony predstavio model jako slican ovome? Da izgleda i ponasa se ko USB stick? Sa FM radiom, voice recorderom? I drag n drop prebacivanjem pjesama?
wauuuu...kaj fakat?
Molim bez sarkazma.
To je dosad bila najveca zamjerka svima protiv Sony playera. Prebacivanje pjesama iz mp3 formata u neki poznat samo Sony playerima. Te nespretni SonicStage. Sony je napokon i to sredio.
ja mislim da nitko nema ništa protiv sony playera...sony radi odlićne playere,no ne i najbolje...
hvala na pojasnjnju refugee,rado bi trazio svoje postove stare nekoliko godina u kojima sam to pisao i te uratke na forum postao....
stvar je i dalje takva da oni sluze samo kako je V3rt!g(o) rekoa a to je "bypass" jel sa njima ne radis nista drugo nego zaobilazis sonic stage i njegovu konverziju koju sada vrse ti programi....primjeti razliku ;)
sto se tice ovog modela kojeg spominjes, citao sam prije mjesec -dva da izlazi...sto mi je posebno drago no moras znati da to ne mjenja nista dok god on bude jedini takav a sony nema namjere promjenit politiku koju vodi .
Ne govorim nista o bypassu, vec sam par puta sa tobom oko toga pricao.
Slazem se. Pjesma nije cisti mp3. Sto tocno Sony radi sa pjesmom ne znam, znam da se extenzija i mozda format promjene.
Moja poanta je bila da kazem da se Sony pomaknuo sa mjesta i sa te posljednje mane koju ima. Eto.
Sad se vise stvarno nece imat sta za prigovorit Sonyu. Kvaliteta izrade je oduvijek bila vrhunska. Izdrzljivost baterije. Kvaliteta zvuka.
Eto, sad su poceli stavljati i kolor ekrane, maknuli konverziju formata, maknuli SonicStage...
Eto...Epur Si Muove
evo da i ja kažem svoje:
Da sony ponudi nekoliko modela,npr ovako:
1 manji flash baziran model, kapaciteta između 1 i 8 gb, bez sonic stagea,čisti drag'n'drop,podršku za mp3,wma,flac,ogg bez konvertiranja u atrac,ne zaseru ni na jednoj komponenti,
1 Veći flash baziran model,između 2-12 gb,sve već navedeno+ podrška za fotografije+ personalizacija sučelja(teme itd)+ podrška za video.
1 HDD bazirani model, 20,40,80,100 gb, sve već navedeno+velik ekran.
Kad se to dogodi, ja stajem uz refugeea i vičem SONY SONY SONY SONY.........al do tada,na spomen sonyja rigam. eto ja svoje reko.