Zna li tko od vas kako staviti softwear od v 600 na v500 ili flashirati softwear od v500!imam v525 i sugav mi vodafone softwear!
Printable View
Zna li tko od vas kako staviti softwear od v 600 na v500 ili flashirati softwear od v500!imam v525 i sugav mi vodafone softwear!
Zašto si otvarao novu temu? Da netko zna odgovor, već bi odgovorio. I čemu anketa?
Malo sam pretražio na netu (u google upisao v525 to v600 i našlo mi je barem 10 stranica gdje je to pisalo) i našao ovo na jednom njemačkom forumu:
Nothing more simply than: go nevertheless times on mulla.de.vu.
there you find the software and the suitable flashfiles. you must watch out however that you the newest v600-software load there you otherwise a Belgian simlock drauf have or however yours does not funzt cam no more and you must drueberflashen.
you get further info. in another forum:
www.aviworld.de.
there you can procure also those flashfiles I please you before flashen all threads around the flashen to read and you notice that you your warranty lose yourself these topics became all already several times in the forum specified above discussed and thus I can only guess/advise you: it visits.
still which: the files and the software are partly very largely can already times last for a program if you a normal InterNet connection have however it are worthwhile themselves
Na jednom francuskom forumu je netko napisao da mu se kvaliteta kamere na V525 smanjila dok je na prijateljevom bilo sve OK.
Na ovim prvim stranicama se treba registrirati da bi se mogao skinuti flash od v600.
pa registriraj se onda ... pa flashaj do minje volje
Evo jedne Hrvatske stranice sa svim potrebnim softverom i uputama! http://coma.fsb.hr/motorola/ a najnoviju verziju softvera (TRIPLETS_G_0B.09.35R) možeš skinut ovdje http://www2.ijib.com:1337/~ziddey/triplets/
Sretno!
Samo ja to nebi radio, jedino ak imas iskustva, jer tak lako mozes sjevat cijeli mob!
A, kak ćeš steć iskustvo nego da probaš? Nemreš niš zeznut. Samo treba dobro instalirat softver na komp (ako to ne napraviš nećeš moć početi), a poslje spojiš mob i stisneš gumb "Flash". Nakon desetak minuta restartaš mob i gotovo. :cool:= Citat =:
Samo ja to nebi radio, jedino ak imas iskustva, jer tak lako mozes sjevat cijeli mob!
******, gubis garanciju!
sad si frend hoće instalrat soft od V600 na V300 i tvrdi kak su one hardverski isti... kak bum mu se smijal dok sje*e mob i izgubi garanciju ;D
Sad je vrijeme da kažeš: "Ja to ne bi radio" :D
Kada bi bile hardverski iste nda bi V300 imala bluetooth,...
Po drugoj strani, nisu ni previše različite. Javi kako ispadne.
Na v300 Možeš bez problema stavit softver od v600 (i na v400 i v525 i v500). To kaj nema BT nema veze. Pa nema ni v500 onu lampicu u bojama kaj ima v600, pa radi...
Ak meni ne vjerujete pogledajte www.howardforums.com di ima tread od svojih 37 stranica "Moto V300: Flash to V600".
da al, uvijek postoji rizik, kak znaš da oni to nisu zmislili, ipak ja ne bih riskirao da si sje*** mob. šta time dobivaš? malo brži mob i možda ćeš moći gledat filmiće:/
Ma, zapravo niš posebno ne dobivaš...
Dobiješ filmiće, SMS delivery (ako nemaš), brži mob, možeš spremit 200 SMS-a (na nekim softverima samo na sim karticu),...
Mei je na živce išao vodafone smeče na mom ex v525 pa sam ga flashirao...
Sad sam na howardforumsima skužio da se jako puno stvari može odključat/dodat (npr. sms delivery, engineering menu instant messenger,...), na vXXX mobitele editiranjem nekih .seem fileova hex editorom... Ako nekog zanima nek pogleda ovaj thread.
molimte jel mi možeš mala detaljnije opisati flexiranje v525 jel ću poludit sa ovim vodafone softwareom i njihovim reklamama
pogledaj na http://coma.fsb.hr/motorola, pa ak ti poslije nije jasno pitaj.
*edit* sad sam skužio da link više ne radi... :(
Ajde se malo strpi... napravit ću neki mali tutorial, da se ovo ne proteže po 10 threadova, al nemam baš vremena...
e fala fala samo mi reci koji dobar link jel coma.fsb ne radi
eh da sve fileove koji sa stranice motoclub.com ne mogu odzipati ajde molimte napravi tutorial kako da se riješim onih vodafone reklama..
šifra za stvari sa motcluba je "motclub" ili "motclub.com" nisam siguran...
ej nije u tome problem nego mi winrar uvijek javlja neku grešku našo sam neku stranicu ( http://www.v525.com/modules/newbb/vi...=5599&forum=12 ) al je cijela na talijanskom al činimi se dosta dobra jel ima svšt za downloadat al ja imam 56k....ajd molim te složi neki tutorial PLZ HELP poludit ću od foda fonea
na tome možeš nać:
1.MateoxFlexOne_TRIPLETS_G_0B.09.1DR_SE6446AXXF10F 8.rar
2. MateoxFlashOne_TRIPLETS_G_0B.09.1FR_A1_full_flash. rar
3. TRIPLETS_G_0B.09.9ER_lang0039_flash_idioma solo.rar
4. MSS 3.6
i još neke drivere za kablove; jel to šta korisno
pomozite i drugi osim ihaladina ako možete plz
evo sve je riješeno na stranici http://www.v525.com/modules/newbb/v...d=5599&forum=12
downloadirao sam motorol service softweare 3.6, drivere i MateoxFlexOne_TRIPLETS_G_0B.09.1DR_SE6446AXXF10F8. rar ;;; upalio u flash modu pomoću # i * i fleširao i sve radi i nema glupog vodaphonea više :-)))
i još sam dobio neke opcije koje ima v600 što znači da sad imam v600 a ne v525