da li se korisnik koji je registriran kod jednog operatera prelaskom drugom brise iz evidencije tj. da li se povratkom on tretira kao novi korisnik?
Printable View
da li se korisnik koji je registriran kod jednog operatera prelaskom drugom brise iz evidencije tj. da li se povratkom on tretira kao novi korisnik?
(vipnet)
ne znam, prosle godine nisam mogao kupiti d600 jer sam bio u evidenciji, a istekao mi e ugovor. pitao sam zensku, mogu li se odjaviti, pa opet 'uclaniti' -rekla je da se ne moze, i da imam samo jedan nacin da uzmem mob, a to je da uzmem jos jedan broj. tako da oni i dalje imaju evindentirane korisnike.
no danas je drugacija situacija, ukinuo se je vip klub.
ovisi iz koje evidencije.
stavi se u polozaj operatera recimo. ako si duznik i odes drugom i ponovno se vratis, naravno da te nece tretirati kao novog i pozeljeti dobrodoslicu nego zamoliti da podmiris dugovanja.
a ako je pak sve u redu primaju te kao novog korisnika (odnosno starog) ali znaju da si se ipak vratio njima.
Postavi pitanje malo drugacije odnosno reci ono sto te zanima.
evo recimo konkretan primjer ssto mi pada na pamet:
registriras se na simpi i dobis bonus za to, predjes teletu i nakon 6 mjeseci se vracas, mozes li se opet registrirati i dobiti bonus?
naravno da ne. ti si novi korisnik za njih.
Pa nisu benefiti napravljeni da oni trose pare i korisnici dobivaju nego da nagrade nekakvu vjernost operateru.
ma da ga hebes ak sam ga skuzio:
Pitam ja:
registriras se na simpi i dobis bonus za to, predjes teletu i nakon 6 mjeseci se vracas, mozes li se opet registrirati i dobiti bonus?
Kaze on:
naravno da ne. ti si novi korisnik za njih.
Pa nisu benefiti napravljeni da oni trose pare i korisnici dobivaju nego da nagrade nekakvu vjernost operateru.
---------
Ako sam novi korisnik zasto se ne bih mogao registrirati?
Kakva vjernost kad je ovdje riječ o tome da se registriraš u njihovu evidenciju i postaneš registrirani korisnik te te nagrade sa npr 50kn na račun?:crazy:
ti ces dobiti bonus ali te nece tretirati kao starog korisnika. Ne znam kako vunkcionira sustav bonusa kod njih ali ako je visina bonusa vezana uz vrijeme koliko si ti dugo njihov korisnik onda ce te gledati kao novog i dobivat ces minimalac.
nadam se da je jasnije
Neznam kako tretiraju one koji su po sistemu prepeid>pretplata>prepeid.
Dali se i oni tretiraju kao novi prepeid korisnici ili oni ipak zadržavaju status starih korisnika.