-
[KG130] - dojmovi
ima tko mozda ovaj mob...meni se ne cini tako los, za 300kn mob s kamerom...namjeravam ga kupit jednoj osobi za poklon, njoj mob treba tek tolko za SMS-anje i eventualno poziv...ajd ak netko ima ovaj mob, nek napise kak je zadovoljan s njim...btw, kolko baterija traje?
-
Ja sam ga imao par dana i mogu reći da je okej za te pare. Jednostavan model, ali sve radi i donekle je šminka model.
-
također,imo ga u ruci,čini se kao solidan model,za te novce je super :)
-
a znate mozda kolko baterija izdrzi?
-
svi low end(jeftiniji,slabiji..)mobiteli ti obično imaju jake baterije,koje izdrže po par dana,moja pretpostavka za ovaj mob je 3 dana..
-
Baterija je sasvim solidna ako ga baš ne koristiš drži 7 dana (citaj da stoji na polici) ali ako ga gaziš 2-3 dana uvrh glave... par sati pričanja sa frendovima i gotova baterija... ;D
Inače mob je sasvim solidan iako T-mobile sftwer malo pali živce (meni barem) poruke su za pisat užas po mom mišljenju ali imaš hr znakove, solidno se čuje vibra je ok, ekran je prilično velik za tu cijenu oko 6 redova, čak imaš i kameru....
jest da su slike malo loše (opet moje mišljenje)
Sve u svemu ako nisi zahtjevan (surfanje preko moba te svakakve pervezarije nove generacije) mob se više nego isplati
:respect: :respect: :respect:
-
Pozdrav.Ja posjedujem taj mob. koristim ga za razgovore,tu i tamo za koji sms,slika ovdje ondje ,baterija 4 dana,dosta elegantan.Osobno sam zadovoljan s njime.
-
najveća mana je središnji joystick, koji je zbilja premalen i pretvrd za komforan rad
-
To stoji stvarno je malo mali,ja imam malo krupnije prste pa mi je to problem ali....da li se on može otkodirati ja imam u njemu t-com karticu recimo htio bih neku drugu dali postiji ta mogućnost.Prekopo sam po forumu ali našao nisam ništa.(samo da nije komplicirano)Hvala