Imam K610i, i zanima me da li je moguće slati e-mail preko tele2 mreze. Primati mogu, ali sta trebam upisati u "odlazni poslužitelj"?
Hvala!
Printable View
Imam K610i, i zanima me da li je moguće slati e-mail preko tele2 mreze. Primati mogu, ali sta trebam upisati u "odlazni poslužitelj"?
Hvala!
koji e-mail koristiš?
vipnetov? T-Mobile? T-Com?
Za vipnet je isti i odlazni i dolazni,za ostale kontaktiraj njihove službe za korisnike da ti daju podatke.
ne znam u cemu je problem s mailom.
ako imate mail client unesete postavke za mail racun i to je to
Jedino sto bi mogla biti nepoznanica je odlazni server koji kod Tele2 glasi : smtp.tele2.hr
dolazni je server ovisan o mailu kojeg koristite (npr vipov je mail.vip.hr)
APN se unosi isti kao iza GPRS odnosno koristi se GPRS postavka za spajanje.
Eto! Sad i to znamo! Tema se može zatvoriti!
:tclosed:
smtp.tele2.hr
To je to, puno hvala! :D
znaci ovo smtp.tele2.hr bi trebalo stavit kao odlazni server? pa to bas i nije mala stvar..
meni ne zeli poslati email preko odlaznog servera koji se koristi na tom mejl serveru, a probao sam sad ovaj tele2 odlazni server i isto nezeli. kaze 'secure connections are not available on this server'
Neznam. Ja koristim e-mail od carneta. na odlazni server sam upisao smtp.tele2.hr, a dolazni ono što sam dobio od carneta. Mogu slati i primati.
uspio sam. trebao je iskljucit secure connection u postavkama outgoing servera.
ako moze netko napisat detaljno postavke za gmail kod tele2 za v600 mucim se cili dan pomozite!!
Najbolje je da daowlodiraš program za Gmail i sve koristiš preko tog programa, a ne da ručno unosiš postavke. tako preko ovog Gmail 1.1.1. kljenta možeš vidjeti i attachmente. A posebno je dobar kod Tele2 broja, jer kao što je poznato Tele2 ne naplaćuje GPRS prema vremenu nego prema količini downlodanih podataka!!!!!!!:respect:
fala na brzom odgovoru program imam instaliran i radi ko urica ali sam ipak navikao pisati email iz poruka pa ako netko zna postavke :five: hvala
LOL...pa tko još naplaćuje 'GPRS prema potrošenom vremenu?' WTF?!? ;D
Jel ima netko postavljen e-mail preko Tele2 na Nokiji 6300 i da mu radi sve normalno? Ajde otkrijte mi tajnu kako se to postavlja jer ja već lagano ludim iako sam uvjeren da sam napravio sve kako treba!