Nakon ubacivanja WOW drivera za zvuk sa XS++ 750 se neće upaliti. T-mobileov mobitel, crni, star 6 mjeseci. POMAGAJTE!!!!!!!!!
Printable View
Nakon ubacivanja WOW drivera za zvuk sa XS++ 750 se neće upaliti. T-mobileov mobitel, crni, star 6 mjeseci. POMAGAJTE!!!!!!!!!
koji naslov teme. http://www.crorap.com/board/Smileys/.../laughing7.gif
a ne znam sta bi moglo bit, jesi izvadio bateriju i vratio je? :notooth:
Ma jesam, nekoliko puta. Ali nisam ga modao na w800 nego samo pokušao ubaciti drivere. da li je tu greška i da li ima povratka na stare drivere?
a niš napravi update preko seusa , mislim da če onda proradit
hm pa to je valjda problem. jer ne znam dal je taj driver compatibilan s k750 softom.
nebi znao, pa flashaj ga sad u w800 jer i ako si imao garanciju izgubio si je sad, ine vidim zasto bi ostao na k750.
A u Pi-Ma. Znači nema natrag...
il neka flasha na w800 il preko seusa ... da budr siguran da mu mob nije do kraja krepo... mislim ja bi to prvo napravio
Reagira na spajanje preko USB-a i XS ga prepozna, sve odradim kako je napisano, bez grešaka ali kada se treba upaliti - neće.
flashao si ga u w800 i opet neche? ili si updatovo preko seusa?
Samo sam probao staviti nove drivere za zvuk, bez flashanja ili seus-a.
flashaj ga u w800 i radit će... ili ga na seus ako oćeš sve po starom
nemoj razmišljat , nego skini sa SE stranice program za update ...
Znači, negdje na brzu vezu i opali...
tako je , preko dsl ti ne treba više od pola sata sve skupa
Naslov teme prepravljen tako da odgovara pravilima.
@Powerplay,
Sljedeci put pripazi na pravila ili bi ti tema mogla zavrsiti u smecu.
Ok, sorry...
samo javi da vidimo jel si ga uspio preko seusa "oživit"
Ništa, djeco draga... SEUS ga uopće neće prepoznat. Instaliran je USB driver za mob, i kada na seus-u dođe do dijela -izvadi i vrati bateriju, drži c i spoji kabel- nakon toga se dalje ništa ne događa. A da probam sa ovlaštenim servisom, možda ne skuže...
a gle nosi ga u svakom slučaju .... nemaš kaj izgubit ...
A izgleda da će tako i biti...
EDIT:
I odnio sam ga - kod pajdaša i sad je W800. Rješen problem.