dakle zanima me sta je taj Blaze Cd koliko sam ja skuzila to je nesto umjesto cipa? Ajd molim vas da mi netko obasni kako taj Blaze cd funkcionira!!
Printable View
dakle zanima me sta je taj Blaze Cd koliko sam ja skuzila to je nesto umjesto cipa? Ajd molim vas da mi netko obasni kako taj Blaze cd funkcionira!!
to ti je cd kojim moraš učitat neka svojstva čipa, da bi on "radio". što, kako zašto, ne znam točno, al one jeftinije varijante čipa koje nemaju direktno učitavanje piratske igre prije moraju "učitati" taj čip da bi on mogao pročitati igru zaprženu na mediju. ali svaki PS2 ima u sebi čip, samo što su 2 varijante, jedna je skuplja (nema cd-a za učitavanje čipa) i jedna jeftinija, moraš učitavat čip.
hvala znaci mogu se igrat piratske igrice. hvala jos jednom:respect:
da, mogu se, samo prije stavljanja samo igre prvo moraš "učitati" čip da bi mogao pročitati piratski cd s igrom. nakon učitavanja blaze-a, na ekranu se ispiše poruka nešto tipa "insert correct cd", izbaciš blaze cd, staviš igru, i potvrdiš akciju da ponovo učita medij. tako nekako, nisam dugo igrao plejku pa se ni ne sječam svih detalja. al postupak ide tako nekako.
prvo, ne znam zašto kvotaš moj post, ne kupujem ja PS2, a drugo, bilo bi dobro da malo poradiš na interpunkcijskim znakovima da te čovjek bolje shvati, a kao treće, čip se ugrađuje u oba slučaja, samo je stvar skuplje ili jeftinije varijante.
da li mi se onda vise isplati kupiti PS2 s tim blaze cd-om ili PS2 bez tog blaze cd odnosno s jacim cipom?
pa jasno da ti se isplati sa tim jačim čipom, al taj je skuplji, e sad koliko ni sam ne znam. al ako imaš mogučnost bolje je kupiti PS2 kojem ne treba blaze cd za učitavanje, nego u sebi ima jaču varijantu čipa. mislim da je Mars slabija varijanta koja treba čip (blaze xploder) a Messiah2 i još noviji Messiah3 ova bolja i jača varijanta.
ok hvala na objašnjenju!!