Kad snimim film ili vise njih na dvd i ubacim prijevod u srt ili sub extenziji vecinu mi ne prepoznaje dvd player,ima film ali bez prijevoda?
Zna li tko gdje grijesim??:respect:
Printable View
Kad snimim film ili vise njih na dvd i ubacim prijevod u srt ili sub extenziji vecinu mi ne prepoznaje dvd player,ima film ali bez prijevoda?
Zna li tko gdje grijesim??:respect:
pa jesi probao da ti film i titl budu jednakog imena?? s avi i srt
a ako ti ne prepoznaje stavi titlu ime .txt možda ti dvd player nemože očitati druge fileove a pročitaj u uputama negdje!
...jesi probao listati prijevode tipkom Subtitle na daljinskom...
moj DVD player prepoznaje samo .sub prijevode...ni .srt ni .txt ...
Probaj sa .txt.
Moj DVD prepoznaje i sub. i txt. i srt. a platio ga 250 kn....
...moj ne prepoznaje ništa osim orginala a platio sam ga 3000 kuna - da bilo je to prije 8 godina...
zato je tu komp - koji je spojen na TV...
Pa tu je pravilo sto vise novca, sto manje formata podrzava, zato sto se
veliki proizvodaci(koji imaju skuplje dvd-ove) npr. sony bore protiv pirata, pa ne podrzavaju puno formata.
U mene podrzava samo dvd i avi.
Nece wmv, mpg, itd.
moj očitava sve živo platio ga u pevcu za 200kn marka je jako poznata BIRA
a frend kupio vivax i zblesira se kad mu se titl i film jednako zovu hehe a platio nekih 350kn
Pa film je u avi formatu ali titl u srt-vecinom!
Snimio sam rodaku 5 filmova na dvd i od tih 5 samo 1 moze dvd pokrenuti titl a svi su u srt formatu i u posebnim folderima sa filmom!!!!!!!
Ja osobno nemam dvd player vec ih pregledam na compu sa BS Playerom i svi rade??
Je u pravu ste.bilo je do imena srt filea koji mora biti identican sa imenom filma!!
THX
ljudi kupite quadro dvd 933 divx......jede sve živo ......film se moze zvat stipe a titlovi mate on sve vrti
Ma vraga -Vivax-k200 nece pa nece da cita titlove srt,sub niti txt extenziji-i ima da ga posaljem odakle je i dosao.....................u.............P.M.......-Kinu
Lijepim titlove sa Total Video Converterom i samo tako ih Vivax cita
Skines si program ConvertXtoDVD, jednostavan za koristenje a s njim ubacis i titl bilo koji mislim, moze i srt i sub, ja inace koristim srt. Mozes si napravit i menu izgled. ja napravio vec 5 filmova i na svakom dvd-u mogu. odlican je program. A iako ti treba sat-dva zavisi kakav ti je komp. da on to convertuje u dvd i onda snima na cd odnosno dvd. Meni je program odlican. I naravno ako skines neki titl a nije bas snikroniziran, imas isto program TimeAdjuster, koji je pravi za sinkronizaciju titlova s filmom. A isto ti vrijedi to recemo Stipe.avi i Stipe.srt moraju biti isto tako napisani jer meni GOM player tako odma ocita prijevod i preko njega vidim jeli film i titl sinkronizirani.
LITE ON DVD/DIVx/Xvid su bili zakon playeri, linux je iso na njih windowsi sve zivo je ocitavo...steta sto su izasli van iz prodaje, radi microsofta :respect: damed!!!!!!!
imala sam takav slucaj - stavila sam svaki film u poseban folder, zajedno s titlom. i blesavi quadro je ocitavao samo titl iz prvog foldera. kasnije sam skuzila i snimila bez foldera i sad radi! :funny:
@leandro
inace, nije samo taj novi quadro 933 najpametniji, i moj stari cita titlove iako nemaju isto ime kao film! ;)