Trebale bi mi gifovi zajedno s maskama za phone. Je li ih mozda netko ima ili zna di bi ih moga naci???
Hvala!
:D :D :D
Printable View
Trebale bi mi gifovi zajedno s maskama za phone. Je li ih mozda netko ima ili zna di bi ih moga naci???
Hvala!
:D :D :D
kaj ti treba gif slika neke maske za fon?
Ma ne nego ikona i maska za nju da mogu minjati ikone od programa instaliranih u phone!
ja tebe isto ne kužom ;)
Gledaj triba mi gif koji je dimenzija za ikonu za program koji instaliram u symbian i maska za tu ikonu. To je isto ka i kad radis temu za mob. Ma onaj koji to ima ce skuziti o cemu ja pricam!
To nije moguće tj. moguće je ali koliko sam primjetio po tvom opisu nemaš znanja za to. Vrlo je komplicirano jel se ta ikona nalazi u .app datoteci i treba imati alata i puno znanja
Ma imam program s kojim mogu minjati ikone, nesto znanja imam ali mi se ne da raditi sam te ikone vec bi ih negdi nasa gotove ako je moguce! A sto se tice znanja prvo skoci pa reci hop! O.K.?
Uzmi slikice ikona s kompa :)
Mislio sam to, ali kako ih izvuci??? To mi nije jasno!= Citat =:
Poslao: IggXy
Uzmi slikice ikona s kompa :)
@andro: print screen i onda u photoshop
Dobra ideja.Nije mi palo na pamet! Hvala!
Andro 2001 nemoras photoshop,samo desni klik na ikonu pa na "properties" i "change icon" i dobijes ikonu na bijeloj podlozi i samo "Print screen"