Imam igricu GTA san andreas i ne mogu je instalirati. Kad započnem instalaciju ige piše mi catastrophic failure i com izađe iz installacie. može l imi netko reći u čem je problem i kaako da instaliran igru?:crazy:
Printable View
Imam igricu GTA san andreas i ne mogu je instalirati. Kad započnem instalaciju ige piše mi catastrophic failure i com izađe iz installacie. može l imi netko reći u čem je problem i kaako da instaliran igru?:crazy:
...jel to prvi puta instaliraš taj GTA na svoj komp ili si ga već imao instaliranog...
Imao sam ga instaliranog
aj malo detalja....
skinuo igru s neta il dobio na cd-u?
kupio igru na DVD-u
evo šta se desi kad instaliram
http://img253.imageshack.us/img253/4...shot012om4.jpg
:confused:ne znam u čem je problem i zašto se to dešava:notworking:
Ovako nadi staRe podatKe od gta sanandreas i izbrisi ih u program files-u!
Izbriso sam ih i opet ne radi!:cry:
zlizan dvd?
probaj ovo, post #4, ista situacija
Veli da je problem bio u firmwareu dvd uređaja. Stavio novi i instalirao je bez problema.
Probaj kopirati cijelu tu igru sa DVD pa intaliraj sa HDD
gdje ću naći firmware za dvd?
na stranici proizvođaća tvog uređaja
Opet mi se neće instalirat!
Aj probaj kaj ti je SiemensCX70 reko: Kopiraj cijeli dvd na hard pa s harda pokreni setup.
probo sam i instaliro sam je ali ne mogu je pokre nuti piše mi error!
možeš li mi reći di mogu skinuti taj ffirmware za DVD rom ASUS
pa kakav pak sad eror baca????
ajd reci mi stranicu da skinem firmware za dvdrom drive
iako se možda na prvi pogled čini da firmware za asusov proizvod možeš skinuti na na stranicama poljoprivredne udruge, istina je da se zapravo firmware koji je napravio asus za svoj asusov proizvod skida ni više ni manje nego s ASUS-ovih stranica. Tu nađi svoj model.
pošto si igru instaliral, problem više nije u dvdima itd, nego očito nemaš crack
Kako ću znazti koji od ovih je za moj DVD?
desni klik na my computer, properties, hardware tab, device manager, dvd/cd rom drives. Tu piše koji model imaš.
Yes stavio sam novi firmware na dvd drive i sad ću probat instalirati igru
daj pa valjda znate da su crackovi i linkovi na njih zabranjeni.... dont make me mad