Šta općenito mislite o ovom mobitelu? Jel može slati podatke preko IrDA porta, koliko traje baterija, kakva je kvaliteta slike, kamera, jel ima e-mail klijent, ... Ako netko ima slike, jel može stavit koju?
Printable View
Šta općenito mislite o ovom mobitelu? Jel može slati podatke preko IrDA porta, koliko traje baterija, kakva je kvaliteta slike, kamera, jel ima e-mail klijent, ... Ako netko ima slike, jel može stavit koju?
jedino što znam da je kamera dost doba. ima bjeskalicu. batreija ti vjerovatno ne traje previše jer je to ipak samsung
E mozda se se prevario za bateriju kod mene traje 5-6 dana a kod njega bi trebala malo manje jer ima kameru i bljeskalicu a i to zavisi koliko je bude koristio IrD ti sluzi samo za komunikaciju sa compom....telefon ima 9,5MB memorije dobru kameru ekran
O čem ti briješ meni baterija drži još uvijek najmanje 3 dana i to kad ga dosta koristim, to je jako dobro s obzirom na mogućnosti i veličinu SAMSUNGA.
Jel čuo netko da se može skinuti java aplikacija pa se dobije e-mail client? Ak je to točno koja je wap stranica (na midlet.org nemere)?
nemozes pogrijesit
Gdje se mogu skinuti java igre za x600 na webu?
Jel zna neko di mogu kupit novu bateriju za ovaj mob i kolko košta ?
Rikava mi polako al sigurno...
Niko niš ?
dobro...jel zna onda neko dal se može izdvojit broj i stavit na ignore da više ne primam pozive i poruke s tog broja. Ja nisam našo opciju....