E ljudi moze mi ko dati prognozu vremena za slj. mjesec za jadran(po mogucnosti za srednji) molim vas jakoooooo je bitno.
Printable View
E ljudi moze mi ko dati prognozu vremena za slj. mjesec za jadran(po mogucnosti za srednji) molim vas jakoooooo je bitno.
Nitko ti ne može dati vremensku prognozu za čitav mjesec. Tu se mogu samo raditi nekakva predviđanja prema statističkim podacima.
biti ce prekovremeno suncano i toplo tu i tmao obl acno i hladnije sa ponekim ljetnim pljuskovima..
:crazy:
A jel znate ocel barem biti toplo i lijepo za kupanje posto za koji dan idem na more
ne, odakle ti to, pa za 15 min počinje padat snjeg, šta nisi vidio na dnevniku?
Kakva su to pitanja? Pošto je ljeto, za pretpostaviti je da će biti, makar tko će ga znati. Prije dvije godine tjedana dana smo se smrzavali u viksi.
bit će umjereno do mjestimice povremeno
nebi se cudio i da pocne snjeg padat :D
bit će mjestimično vedro i umjereno jugo!
najbolje ti je da ostaneš doma i starcima postavljaš glupa pitanja
Više ništa nije sigurno. Možeš se eventualno ravnati za nekoliko dana unaprijed.
najviše mi žao stranaca , kad znaš da jedan švedo radi cijelu godinu za neznam 10 dana odmora i još se dotegli sa onom kamp kučicom u nadi da če vidjet malo sunca i malčice se okupat ,a ono kiša pa kiša ..
potpisujem ,vec par godina idem krajem 6 i pocetak 7 super je uvjek bilo.:funny:
fakat ne znam kaj je tim ljudima da u zadnje vrijeme idu organizirano na godišnji u 8 mjesecu. kakti nekakvi kolektivni GO.:creep:
ma bit ce full vruce.........................
Da mi je znati kak ti misliš da živite od turizma ako ti sami turisti smetaju? Dolaze sa kampicama i kampiraju u kampovima. Nije da dođu na Kalelargu i tam se usidre. Svi bi pare, ali kad ih treba zaradit...
http://prognoza.hr/sedam.php?id=seda...ska&code=14240 izaberes grad i dodje ti prognoza za sedam dana.Vise od toga ne postoji.
Ipak treba stručnjake pitati!
http://www.crometeo.net/phpbb/index.php
Bar se malo više dečki kontaju u vrijeme!!
Ma ne može nitko dati za cijeli mjesec točnu prognozu. Nema šanse. I to pogotovo polovicom mjeseca prije - to je za preko mjesec dana unaprijed.
Svako ima svoju logiku - jedni vele "lani je bilo loše, bit će i ove godine", dugi vele "lani je bilo loše, ove godine će bit dobro", itd. Jedino što se, po meni (opet budala sa svojom logikom) može uzet u obzir s koliko-toliko relevantnosti je činjenica da je od kolovoza prošle (2006) godine do sad, dakle u zadnjih godinu dana, temperatura iznadprosječno visoka. Ima iznadprosječno toplih i sunčanih dana, i ima ispodprosječno padalina. Ta tendencija, velim, traje od kolovoza lani, pa bi se mogla i nastavit. S druge strane, kako je lani nakon nikakvog kolovoza krenulo izvanredno toplo i suho vrijeme, tako može i za dva tjedna okrenut na izvanredno hladno i kišno.
Klima se mijenja i sve je banana, skoro pa nema više pravila.
Ja se nadam da će moja 2 tjedna GO bit sunčana i topla, bez kiše i bure. Više ne mogu tražit :)
...osim obilnog snijega zimi, naravno ;D ;D ;D
...ja mislim da su najavili da će preko dana biti svijetlo dok po noći ne - naravno ako niste noćni leptir...