Moj s35i gotovo svaki dan sam od sebe se isključi s napomenom: "card error". To se dešava u stand by modu. Tada ga ugasim i iznova upalim i sve je ok. Do sutra ili event. prekosutra. Što mu je?
Printable View
Moj s35i gotovo svaki dan sam od sebe se isključi s napomenom: "card error". To se dešava u stand by modu. Tada ga ugasim i iznova upalim i sve je ok. Do sutra ili event. prekosutra. Što mu je?
Ma taj card error ti je tipican za Siemens... Meni se je to dogadjalo na svakom Siemensu (osim SXa :)).
Ali ako se precesto pojavljuje i nije bas u redu.
Ma ne smeta me, čak je simpa:). Nije to prečesto. No, to vidim prvi put. M35, C45, A35 , MT50 - sve bilo Ok.
Enivej, hvala ti, umirio si me. Bilo bi mi žao, tek što sam kupio tu S35-icu. A što mi bi da prodajem MT50? Šta ti je čovjek...
ja sam jedno vrijeme imao isti problem kod sl45i. onda bi ga ugasio, malo prodrmao sim karticu, upalio i onda bi radilo. međutim, taj problem je nestao sam od sebe, isto kao sto se i pojavio...
to imam ja na jednom s35 stari je poludio sa tim
Kod Siemensa serije 35 kontakti na čitaču SIM kartice znaju popustiti i onda gube kontakt. Pomaže otvaranje (za one koji znaju) i lagano, vrlo pažljivo podizanje kontakata ili za one druge ;) podmetanje papirića, tankog, ispod SIM kartice.