probao sam ali neide...postoji li ikakva šansa za spojit ta 2 mob priko infrareda ili...:p
thanx enivej:afro:
Printable View
probao sam ali neide...postoji li ikakva šansa za spojit ta 2 mob priko infrareda ili...:p
Male su šanse da ćeš uspjeti. Već je poznato da se IrDE iz modela različitih porizvođača i ne podnose.
ja mogu normalno slati sa sl45 na t68 slike jpg
Iznimka nažalost.
Ja mogu sa svog t610 na panasonic GD 87 preko infrareda slati melodije i to samo one koje sam već dobio sa samim mobitelom.
Eto još jedna iznimka(neka ljudi znaju ako im zatreba)!
Jako velika šteta što ne uspijeva sa svim mobitelima :(
I meni to smeta. Trebali bi to već jednom standardizirati!
ja sam nornalno slao slike sa N3650 na SEt68i
i obratno
Sa SE T610 na Njoku 6100 idu samo kontakti.
Nije problem nekompatibilnosti. Nego većina mobitela nema mogučnost primiti ništa drugo osim kontakta. Tako da na sve "obične" Nokije moguče je poslati samo kontakt. Dok svi mobiteli koji imaju bluetooth i IrDa i par starijih modela ima mogučnost slanja preko IrDa-e
Valjda će početi obračati pozornost i na takve stvari.
Sa bluetoothom svi mogu komunicirati međusobno ili...?
@dark ja mislim da da 100% :-D
nemožeš,zato jer nokia series40 ne podržavaju tu funkciju zbog jave,dok njoke na series 6o platformi mogu...
Da. Mogu i svi mobiteli sa IrDa-om ako imaju tu mogučnost= Citat =:
Poslao: Dark
Sa bluetoothom svi mogu komunicirati međusobno ili...?
a koje si modele koristio?= Citat =:
Poslao: keko
Nema veze koji je proizvođač! Bitno je da li je verzija irda 1 ili 2. Ne mozes poslati ni sliku s nokije 7250i na nokiu 3650!
Irda 1 sluzi samo za prijenos kontakata, dok verzija 2 prenosi i slike, tonove, teme itd....
Verziju 2 imaju series 60, svi sonyericssoni itd....:-)))
siemensi?
Nemaju ni sivi siemensi. Bar ne oni serije 3 i 4. Osim SL45i.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
siemensi?
mislim da bi trebali i me45 i s45 imati
E da. I ta dva. Njih sam zaboravio= Citat =:
Poslao: coma_zgb
mislim da bi trebali i me45 i s45 imati
Imam i ja neka iskustva.
Sa T68i na 3200 ne idu fotke ali obratno radi bez problema.
Dok sa T610 na 3200 idu i fotke i melodije.
Kontakti se podrazumijevaju,ide na oba.
Sa BT radi svaki sa svakim bez obzira na proizvođača.
eto nek svi koriste bluetooth i stvar je riješena!
ko nema nek odmah kupi novi mob. i vidjet će kako je preko bt sve jednostavnije!
To vrijedi samo na komunikaciju izmedu 2 mobitela...
Mislim da je u komunikaciji mobitela i pc-a jos uvijek pouzdaniji infrared... Ja sam imao bluetooth i nikako nisam mogao uspostaviti komunikaciju s mobitelom N3650 preko pc suite-a, dok je bez pc suite sve funkcioniralo... Na poslu je bluetooth na pc-u pronalazio sve uredaje ali moj se t68i nikako nije registrirao...
S infraredom nisam imao nikakvih problema...