Kaj vi mislite? koji da kupim? naravno, mislim kupit prek oglasnika. koji po vasem misljenju ima bolje performanse, kojem baterija dulje drzi..... koliko sam procitao za n73 trebala bi s mobitelom ici kartica od 2 gb (za music edition)
Printable View
Kaj vi mislite? koji da kupim? naravno, mislim kupit prek oglasnika. koji po vasem misljenju ima bolje performanse, kojem baterija dulje drzi..... koliko sam procitao za n73 trebala bi s mobitelom ici kartica od 2 gb (za music edition)
Bila je već jedan jako jako slična tema:
N73 vs P990
pa si mogo nju pročitati, jer je N73 ME skoro ista kao i obična N73... :spin:
Pa pročitaj gore navedenu temu... ;)
P990 je bolji mobitel, zbog W-Lana, fizički većeg displeya kada je otvorana tipkovnica, Touch-screen je nekima prednost (meni baš i nije), ima QWERTY tipkovnicu što je nekima prednost (ali se meni nije svidjela jer je mala).
P990 ima lošiju kameru od one na N73, i tiši zvučnik (jer je N73 ima dva), i P990 je veći i teži... :-/
što se baterije tiče, po specifikacijama, na p990 drži malo duže. na n73, meni drži 2-2 ipo do tri dana.... :spin:
Ja sam dvojio između N73 i P990, a odlučio sam se za N73, jer toch-screen i QWERTY tipkovnica mi se nisu svidjeli... :(
Po meni, jedini veći nedostatak N73ke je to što nema WLAN...
Najbolje bi ti bilo da prvo usporediš oba modela, tj uzmeš ih u ruke i isprobaš ih malo... :spin:
nekome ce smetati i dimenzije p990,ali kome ne smeta vjerojatno ce biti zadovoljan.meni se nikako ne svidja pa bih preporucio n73.
SE naravno ,bem ti Nokiu bar sa moje strane
Glas za SE P990i
e tek sad neznam kaj da uzmem. LOL
Jer sve frendove koje sam pitao su mi rekli da uzmem nokiu. prvo sam zagrizo za p990 ali evo sad u zadnje vrijeme i za nokiu. svidio mi se touchscreen, qwerty je mozda mali ali s obzirom da dosta visim po kompjuteru vrlo je koristan, ni kamera nije losa ali zvucnik je malo slab, a nokia ima kvalitetne mobitele, a n73me ima jaci zvuk i kameru mislim da bi trebala doc i kartica od 2 gb, ali baterija slabo drzi...
moja preporuka je p990i ... :)
@H4ck3R: pa ovisi što podrazumijevaš pod "salbo drži" baterija... :jehon:
To ti ovisi koliko koristiš mobitel...
Uz podosta razgovora, pokoja slika, par SMS_a, malo igranja sa aplikacijama, baterija izdrži 2 dana- 2ipo do tri dana... Ali čak uz update softa i instaliranje aplikacija i razgovore, mob je znao izdržati dan ipo - dva...
Uz normalno korištnje možeš računati sa 2 dana... :)
dobro, mislim da cu uzet nokiu zbog zvucnika, memorije i kamere...
trenutno koristim motorolu v360 i kad malo bolje pogledam baterija joj drzi isto oko 2 - 3 dana normalnog koristenja: igranja igrica, slusanja glazbe, telefoniranja i sms-anja...
hvala na savjetima, e i jos nekaj: kakve su igrice na nokiji? mislim, jel skinute 3d igrice dobro rade ili...? kaj se sve nudi od "office programa"?
igrice vrti bez greske.upravo igram golf pro 2007 i stvarno je grafika vrhunska.
Moj glas ide za p990i, imam ga i stvarno svaki dan otkrivam nove mogućnosto ovog telefona. Jučer sam npr. otkrio kako se mogu stvarati grupe kontakata na koje se mogu slati e-mail poruke preko blackberry connecta grupno, isto vrijedi i za sms i sl.
Novi firmware je fantastično unaprijedio funkcionalnost uređaja a novi stiže u 8 mjesecu (tako je najavljeno).
Prijatelj mi ima N 73 i kaže da je jako loša za pisanje sms-a i da mu se uopće ne sviđa brzina (spor je).
moj glas ide SE P990. nema se kaj dodat na gornje postove. :comp: :respect: