Kupio sam danas taj fotić pa me zanimaju vaša mišljenja o njemu, koje su mu prednosti i mane.
Do sada sam primijetio jednu manu, a to je da snima relativno mali video i ima 24MB interne memorije.
Platio sam ga 999kn.
Printable View
Kupio sam danas taj fotić pa me zanimaju vaša mišljenja o njemu, koje su mu prednosti i mane.
Do sada sam primijetio jednu manu, a to je da snima relativno mali video i ima 24MB interne memorije.
Platio sam ga 999kn.
premali ekran ima... za mrvicu više para mogao si dobit olympusa sa većim ekranom što olakšava kadriranje
Možda si trebao dodati 200kn i kupiti S700...
Ako ništa zbog većeg displeya, a i noviji je model... :)
Po meni nedostatak S650_ke je displey od 2'' i skupe memo kartice (ali to je mana svakog Sonya)... :-/
premali zaslon,premala reza videa,preskupe kartice...
Meni je display ok, što se tiče videa ovakav kakav je (320x240) može se snimati 1min i 10sec sa skroz praznom memorijom, a tek da je duplo veći...
Slikam na rezoluciji 1632x1224, tako da u internu memoriju stane 28 slika, a to mi je dovoljno, a ako mi i zatreba više, uvijek mogu formatirati karticu s moba (imam backup na kompu) i staviti u fotić. Tada mi stane 138 slika. Mislim da je to dovoljno.
Meni se čini kao jedini nedostatak video, a memorija...dobro bi došlo malo više, al je i ovako ok. :(
Ja sam dobila taj fotic za rodjendan,i u svemu sam zadovoljna.Samo je jedini problem baterija,sto nije punjiva. Ima li toga za kupiti??Gdje?U uputama pise da se mogu koristiti punjive baterije,samo ne znam gdje se to može kupiti??
Možeš kupiti npr. komplet od 4 baterije s punjačem, imaš toga svugdje za kupiti. Evo imaš na linku:
http://www.svijet-medija.hr/Article....id=87&gsid=154