-
[k750]bjeli ekran smrti
imam jedna k750, i ne znam ni ja sta mu je bilo, ali kad ga idem upalit pojavi se bjeli ekran i onda se nakon par sec se ugasi svjetlo i tako to..
sad inace znam da se to rjesi re-flashanjem. al kad ga prikopcam na xs++ mob se upali nakon par sec. i xs ga ne prepoznaje, i komp mi izbaci undefnied ili unregisterd device takvu neku izjavu.. shta da radim?
-
Frendu se to isto dogadja, a kad izvadi MS karticu, onda radi super.
Jesi probao izvadit karticu?
A i ako netko zna kako rijesit to za frenda, nek slobodno kaze. :thumbup:
-
heh stvar je u tome da se bez ms kartice to dogada.
-
Eh, onda ne znam. :(
Probao si SEUS?
-
-
pa znaci da si s*ebo onaj dcu-60 lako se razdrma kabal i onda u
ga u*eres.
-
nevjerujem da je do kabela, jer mi z530, k800 i mog k750 prepoznava, samo ovaj mob nece da prepozna. mozda je do konektora, jer je mob stvarno s*jeban, al eto do neki dan je radio pa se onda pojavio taj ekran. a i punjac ga ono malo prepozna malo ne. pokusam zamjenti onaj dio konektora pa mozda proradi.
-
Probaj onda ocistiti konektor na mobu npr. alkoholom i stapicem za uho.
IMHO ako ti to ne pomogne, morat ces ga u servis...
-
Ej meni se to isto dogadja s bijelim ekranom...kad ga upalim u far ukljuci mi se bijeli ekran pa se nakon nekoliko sekundi ugasi...ja spojim mob preko xs...idem na customize fs i onda zaustavim na pola i iskljucim mob...i onda mi se vise ne pojavljuje bijeli ekran i mogu ga spojiti i preko faa i preko xs...nadam se da ti bu pomoglo...
-
Ej kak se radi to re-flashanje????Zna li itko...kaj je uopce to??
-
@marko15
Ponovno flashas main, fs i customiziraš.
-
bio sam mu zamjenio konektor i komp ga prepoznao, i flashao sam ga. ali opet ista stvar. dal je moguce da je otisao ekran?