Kako do aplikacija (za Palm, ali i za PocketPC i Symbian)
Sve sto vam treba je program za IRC, kao sto je npr. mIRC, proguglajte malo i naci cete ga bez problema.
Posto sam jos uvijek newbie mozda nesto i malo krivo objasnim no shvatit cete o cemu se radi... :)
Za aplikacije za palm ja se spajam na server irc2.secsup.org koji je dio EFNet mreze, sto to tocno znaci ne znam, ali znam da sam pod tip servera upisao Efnet :)
Kada se spojite na server napisete /join #PalmWarez ili ce vam iskociti prozor u koji samo upisete #PalmWarez i kliknete na join.
Nakon toga otvara se novi prozor. Aplikacije trazite sa @find ime_aplikacije , nakon toga ce vam se otvoriti par prozora gdje ce vam pisati koji korisnici su pretrazeni i imaju li tu aplikaciju ili ne.
Vas zanima red gdje pise Trigger:[ovaj dio je bitan], zatim se vratite u glavni prozor kanal #PalmWarez i napisete ovo sto se nalazi u uglatim zagradama, nakon toga spajate se na stroj doticne osobe, ukoliko je sve uspjelo kako spada mozete se koristiti naredbama dir, cd ime_dira, cd .. itd. udete u direktorij gdje se nalazi doticna aplikacija i napisete get ime_datoteke_koji_zelite_skinuti i to je vise manje to...
Uzivajte! ;)
p.s.
Nemojte zaboraviti da je IRC skracenica od internet relay chat i da prvenstveno sluzi chatanju... tako da ukoliko vas nesto zanima mozete se i raspitati... btw, ukoliko malo pratite kanal vidjet ce te da svaki malo netko dostavi podatke o svom "server" zajedno s trigerrom koji je potreban da se spojite na njega pa onda mozete pregledavati njegove datoteke...