-
Blokira mi C100
Pricas pricas i samo zablokira sekunde i dalje broji na ekranu a u slusalici muk a nemoz prekinit vezu!!:angry:
Neznam koji mu k...., nije mi nikad ispo ili take neke gluposti pa nemogu zamislit zbog cega se to desava, a imam ga 2mjeseca. Jedino sto je pun melodija i slika ali to se pocelo desavat i par dana prije nego sam ga napunio. Napravio sam reset ali nista treba mi sifra da ga skroz srusim ili tako nesto.
Dajte neko objasnjenje i PAZITE!!!!
-
I meni se slično danas deslio sa C60, ali ja nisam mogao pisati novi MMS, ni ući u MMS spremnik. Uspostavilo se da je 59kb (kojih je bilo prazno) bilo pre malo praznoga iako je više puta radio i sa 20kb prazne memorije.
Probaj isprazniti memoriju (barem da bude prazno oko 300kb) pa javi da li će se i dalje to dešavati.
-
Ma cacko sam nesto po nekim siframa i tras srusilo mi se sve i izbrisalo iz telefona i melodije i slike i to one tvornicke postavljene. Cijeli dan mi telefon bio na vibri UZAS. I dobro sto frend bio tu s lap topicem i cim smo stavili jednu melodiju vratile se sve tvornicke, isto vazi i za slike. Sad mi tek nista nije jasno. Sad sam stavio par melodija i par slicica pa cu vidit ali meni se to pocelo desavat dva dana prije nego sam ista i stavio u njega.
Naravno mislim na blokanje.
-
Meni se je desilo nakon flashanja kad nije bilo ni tvorničkih slika i melodija da kad želim ući u mapu sa slikama ili melodijama da se mobitel jednostavno isključi. Možda je to to. Znači nesmije biti preprazno ni prepuno :)
Ako ima još kakvih grešaka i ako se ne javi nitko tko ima iskustva sa tim mobitelom bi ga trebao odnjeti u servis.
-
Meni se isto to desilo samo se iskljuci ufff a vec sam mislio da je rikavela.
-
Ma nemas frke Dark tako ti je u siemensa koi god sam dosad imao i koi god ima moj frend svaki se gasi kada udjes u slike...to nista ne smetajer se ne desava pre često barem meni nije...
Meni je se na mom samsungu desilo nekoliko puta da me zove jedna osoba a na displayu pise broj od druge
-
BTW ako ti je mob samo star 2mjesca nista te ne kosta da ga odneses u servis
-
Meni se to dešavalo samo dok su te mape bile prazne. Poslije kd sam napunio te mape nije bilo frke.
-
nemam pojma ja sam imao C45 M50 i moj frend ima M55 i na svim tim modelima ponekad se ugasi kad pregledavas slike cuje se kao neki zvuk i odjednom se ugasi bez animacije ili tak nes
-
Da zaboravih rec u slusalici mi se cuje neko zujanje onako tupo kao da mi zraci mobitel u glavu prije nego se veza i sve ostalo blokira. Da a odblokira se nakon 4-5 sec.
-
Nije neko zujanje bilo i kod prvih serija T610 koje su pozvane na servis. To je vjerojatno nekakva hardverska greška.
-
Pa neznam nije to uvjek ali nekad da i to nemora odma nego pricas pricas pa onda pocne i prestane ili zablokira.
Ali moram ovo rec odkako sam otvorio ovaj thread nema blokanja, istina ruku na srce bio je format moba pa mozda zato al prvo skok pa hop.