Koji je vama bolji uređaj , molim vas komentare!!!
Printable View
Koji je vama bolji uređaj , molim vas komentare!!!
Koji sagem 401c?? ja sam jedino našao 501c (možda si na njega mislio) :jehon:
Ako se radi o dvoboju 501c i K510i, onda:
bi se odlučio za Sagem 501c.
Jedini razlog je taj što ima utor za memo kartice, a čini mi se da je i displey fizički malo veći. Pored toga, 501c je bar meni atraktivniji.
K510 je bolji po pitanju težine i dimenzija i ima bolju bateriju i IC. Uz to, prednost K510_ke bi mogla biti i izrada mobitela (tj kvaliteta)...
Tako da ako ideš na "ziher" i ako ti netreba proširiva memorija, biti ćeš zadovoljan i za K510...
postoji 401c, ima ga u t-debilu, isti je kao 501c samo sto je noviji...
definitivno sagem , vidio ga i držao u ruci i jako je dobar ,k510 ne podržava mem. kartice stoga zaboravi na njega .
isto tako 401c mi je puno lijepši , ima bolju kameru i ima proširivu memoriju :)
Nema 401c bolju kameru od k510!!
sagem ima VGA kameru,a k510 1,3mp.
SE K510 je katastroficno smece kojem se poklopac sa zadnje stane rasklima nakon 2 dana, nekako je sve zbubano, rađeno nabrzinu, ne podrzava kartice, nije ni ekran bogznasto! Sagem je puno bolji a sad sto ima kameru vga da li je zaista vazno u usporedbi sa cijenom, a i taj telefon se ne kupuje da bi zamijenio foto aparat! Plus za Francuza!
ja sam za sagema,k510i mi je stvarno pomalo loše napravljen...
i ja sam za sagema,K510i loša izrada i nema proširivu memoriju
Koji sagem 401c- ICO to ti je onaj sagem kaj ti t-mobile ima u ponudi u simpa kompletu ona neka preklopna VGA kamera, ma uzmi ti care 501c bolji je od 510 SE
Da, sad sam vidio u ponudi taj 401c...
Al ima i 501c (koji je bolji od 501c, bar po specifikacijama)...
ako je riječ o 501c, onda bi uzeo rađe k510i zbog bolje kamere... (makar nema proširivu memoriju, ali 38mb je za prosječnog korisnika dosta)
pa nije bolji.501c ima 1,3mp kameru i 32mb interne memorije,a 401c ima 10mb interne memorije i VGA kameru.i brojcana oznaka govori koji je model jaci.
Ja bih uzeo k510,nijedan ni drugi me nisu nest odusevili ali u ovom slucaju bih dao prednost k510 zbog kamere i zato sto samo SE ime je bolje od sagema....
k510 je bolji i sigurniji izbor.ipak ne bih potcjenjivao sagema jer za malo novaca nudi stvarno dosta funkcija.
nebih baš rekao da je k510i bolji izbor,401c je po kvaliteti bolje izrade a ni po funkcijama ne zaostaje ništa osim kamere