Ne mogu ga upalit... Može pomoć... Još koji dan pa ističe garancija, a nisam blizu servisa...
:cyborg:
Bajkerski pozdrav!
Printable View
Ne mogu ga upalit... Može pomoć... Još koji dan pa ističe garancija, a nisam blizu servisa...
:cyborg:
Bajkerski pozdrav!
Moglo bi malo vise detalja...
Jel ti ispadao, jesi ga flashao...
Jesi probao standardne metode, izvaditi bateriju na pola sata i to?
Nije ispadao. Pokušao sve ne ide... :(
ajme daj opiši
bio si vani, ljepo igro odbojku, nazvo te neko on crko ili instaliro java igru on se ugasio, ili navecer ga ugasio ujutro ga nisi mogo upalit...
:sheriff:
jel ti mozda voda kako usla
trči do servisa...
da nije baterija pala ispod minimuma, pokušaj je "oživjeti"..............
vjerojatno ti ne pomaže ni kopčanje na punjač, ne prikazuje da se puni.
meni se to već jednom desilo (prije skoro godinu) u sevisu je spojili na neki aparatić, ja je kod kuće dopunio i gotovo.
Ma jok. Pao mobitel s motora... Šala mala.
Niša. Ugasio ga da promijenim karticu i kasnije nije više htio upalit. Malo sam po netu tražio na jednom forumu piše da je to dosta česta pojava i da je problem u softveru. Mobitel je star 10 mjeseci... E sad možda je i baterija zakazala.
Ništa moram skoknut do servisa.
...pa šalji na servis, garanciju iskoristi jer će ti uskoro izaći...
prosli tjedan se i meni to dogodilo.ugasio ga i vise nikako nisam mogo upalit.stavio preko noci da se puni baterija..ali nista.a kad stavim tu bateriju u drugi mob uredno se puni.pa sam stavio drugu punu bateriju i opet nista.i tek danas ga odfuro na servis,pa sad cekam da mi jave sta je.
100% softver meni se isto to desilo i jedan lokalni unlocker mi je stavio novi softver (za 70kn) i sve je ok
jucer se ovo i meni dogodilo,isto ne reagira na nis
dali se mogu podaci koji su na mobu spasit prije flashanja ???
O kriste...ja sam mislio da sam jedini...
Nije kodiran, prekjučer nije htio primiti tomato karticu koju je prije uredno primao, jučer prdnuo...
ne kužim.... :hm:
kaj svi imate isti problem ?
yup...
jednostavno se ugasi i ne da se vise upalit
kad stisnem tipku za paljenje zasvijetli samo lampica kod IC porta 6-7 puta i to je jedina reakcija
hahahaha...i onda da je k750 u banani...moglo bi se reci you got punk'd...
znam da kad se pali ta lampica da je baterija fullllll prazna i da ne reagira odmah na punjać, tj ne pokazuje se da puni... nekad i nakon pola sata tek se displayu pokaže da se puni.....
softver je 100%
imo isti problem sa w810
promjenio karticu i vise se nije htjeo upalit...
nije reagiro na punjac, flešao ga doma i upalio se...
:hrv:
dobro je ak je samo software :)
piknuo sam si zamjenski tek toliko da imam nes prek vikenda...
Evo kako namjeravam ovaj tjedan otici po taj mob u T-mobilea, zanima me da li da odmah napravim upgrade software cim donesem mob doma da se ogradim od tog crkavanja?
Koliko vidim, kabel dodje s njim, pa moze li se to odrediti preko SEUSa s obzirom da je mob brandiran? Kakvo je stanje sa upgradeom ako je to-mobileov soft unutra? :hm:
a najbolje da cim kupis mob u t-mobila da ga devrandiras. sto nemozes sam kod kuce.
a update preko seusa mozes uradit bez obzira na t-mob soft.
ja nisam jos imao problema s tim gasenjem.
mozda je bolje da uzmes mob u tele2 jer nije brandiran niti zakljucan.
Znam da je offtopic, ali kad vec covjek zna, da pitam...
Gubi li se garancija debrandiranjem? I ima li znacajnijih poboljsanja?
A to s tele2 nece ici, jer je ovo na produzenje ugovora i 12000 +bodova, pa izadje 398kn.
gubi se garancija, a promjena je u ikonama i slicnim stvarima od t-mobilea. te od t-mobilea soft zna bit bugovit isto kao i od vipa.
Evo da ne otvaram novu temu jer je isti problem samo sa razlogom.
Ovako imo sam od rodjaka mobitel kod sebe i upo sam u bazen(on me gurno) mobitel smo odnjeli na servis i oni su samo bat promjenili...Platili 100 maraka.I sve uredu doso on doma radi s novom bat .I ujutro se ja usto on se nece upaliti...Ukopcan na punjac,nova baterija,sada ja neznam sta su oni radili na onome servisu dal su ga uopce pregledavali